Lekari potvrdili NAJCRNJE SLUTNJE: Imala je čudnu “epizodu”, a onda ju je ćerka našla PODU IZUBIJANOG LICA!
Lekar, Foto: IZVOR: TANJUG/AP/BERNAT ARMANGUE

tužno

Lekari potvrdili NAJCRNJE SLUTNJE: Imala je čudnu “epizodu”, a onda ju je ćerka našla PODU IZUBIJANOG LICA!

– Kada je moja ćerka ušla u sobu samo sam pogledala u njeno malo lice i suze su joj potekle niz lice – rekla je Ketrin

Objavljeno:

Ženi je iz Šefilda u Engleskoj primetila je čudne simptome koji su prvo dijagnostikovani kao napadi panike, da bi se kasnije ispostavilo da ima tumor na mozgu.

Ketrin Vilkokson (38) prvi put je primetila da nešto nije u redu 2018. godine kada je zaboravila gde se nalazi dok je gledala predstavu svoje ćerke u školi, piše Miror.

Ona je rekla da se odjednom čudno osećala i da je dezorijentisano ustala sa stolice, ali se brzo “sabrala” i ponovo sela.

– Plesali su i pevali, a ja nisam znala gde sam i čak sam ustala, iako nisam poznavala nijednog od roditelja, jer smo bili novi u školi. Nisam znala gde sam, ali sam samo pomislila “saberi se” i sela, ali od tog dana pa nadalje, to mi dešavalo svaki dan bilo da vozim ili na poslu – presetila se Ketrin za portal Jorkšir lajv.

Zabrinuta zbog ovih „vantelesnih iskustava“, majka troje dece dalje priča da je pozvala svog lekara opšte prakse i da joj je rečeno da je najverovatnija dijagnoza anksioznost i napad panike.

Doktorka je procenila da imam neki oblik napada panike i zamolila me da dođem kod nje, pa mi je prepisala nešto za to, ali čim sam počela sa terapijom stanje se samo pogoršalo – rekla je Ketrin, kojoj je posle toga povećana doza leka.

Ni ona, ni njena doktorka nisu znali je da joj je lek pogoršavao stanje jer ne bi trebalo da se koristi kod ljudi koji imaju napade, a Ketrinine “epizode” su bile upravo to.

Tu ključnu informaciju Ketrin nije saznala do maja 2019. godine.

Njeni simptomi su došli do izražaja nakon što je mnogo smršala i primetila promene u svojoj ličnosti, ali, ne želeći da zabrine svoju decu, Ketrin je bila rešena da samo nastavi sa svakodnevnim životom.

Onda je iznenada doživela ozbiljan napad zbog čega je morala da bude primljena u bolnicu.

Ketrinina ćerka Šani (9), zatekla je na podu sa povredama na licu, pošto je Ketrin udarila u utičnicu dok je padala.

– Ona sada mora na terapiju zbog te traume. Neće sama da ostane u kući sa mnom, što je razumljivo jer je tada imala samo devet godina. Srećom, imam tri devojčice, a moja druga ćerka, koja sada ima 18 godina, pozvala je mog oca i on je došao i odveo me u bolnicu. Rekla je da je bilo užasno i da nisu smele ni da je pogledaju – ispričala je majka.

Kada je Ketrin stigla u bolnicu odmah je rekla “Imam tumor na mozgu, zar ne?”, a samo nekoliko minuta kasnije, lekari su potvrdili njene mračne slutnje. Tumor je bio ogroman, veličine jabuke.

– Kada je moja ćerka ušla u sobu samo sam pogledala u njeno malo lice i suze su joj potekle niz lice – rekla je Ketrin.

Lekari su rekli Ketrin da je njen tumor verovatno bio prisutan poslednjih 20 godina i da je tokom tog perioda sve više rastao. Ona je morala da se podvrge na devetočasovnom hirurškom zahvatu – kraniotomiji. Tokom cele operacije morala je da ostane budna.

Ketrin je takođe morala da ide na intenzivnu radioterapiju i hemoterapiju, za koje je rekla da su pomogle da se tumor dramatično smanji. Međutim lekari kažu da će ponovo izrasti, ali da može da kontroliše svoje simptome redovnim pregledima i uzimanjem lekova.

(Espreso/mirror.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.