MISLILA JE DA JE PRONAŠLA POKLON OD DEČKA ZA BOŽIĆ! Kada je otvorila kutiju ZABEZEKNULA SE (VIDEO)
Poklon, Foto: Tiktok printscreen

jezivo

MISLILA JE DA JE PRONAŠLA POKLON OD DEČKA ZA BOŽIĆ! Kada je otvorila kutiju ZABEZEKNULA SE (VIDEO)

Ona je dodala da je "povraćala celu noć"

Objavljeno:

Kako nam se Božić bliži, mnogi od nas kriju poklone za svoje najmilije kako ih ne bismo otkrili pre vremena, a niko ne voli da pokvari iznenađenje. Ali ono što je ova devojka otkrila svakako nije nešto što bi želeli da znaju pre Božića.

Mislila je da je našla božićni poklon od svog dečka, malu ružičastu kutiju za nakit, koju je on sakrio u jednu od fioka ormana. Kada je otvorila kutiju, videla je da je to dijamantska ogrlica. Ali nakon što je bolje pogledala, shvatila je da ime na ogrlici nije njeno, već da pripada misterioznoj „Džoselin“.

U video snimku objavljenom na TikTok-ovom @novarosee profilu, devojka je napisala "matematika se ne uklapa" uz hashtag #cheaters. Ona je dodala da je "povraćala celu noć". U komentarima su se ubrzo pojavile teorije o tome kome bi ogrlica zapravo mogla pripadati. Možda je za njegovu sestru ili nekog iz njegove porodice“, napisao je jedan saputnik u komentarima. Drugi su imali malo zanimljivije ideje, pa su predložili: „Daj to njegovoj mami i reci mu da si ga našao u njegovoj sobi“, dok je drugi korisnik napisao: „Nosi ga ispred njega i vidi šta ima da kaže“.

Ali kao i obično, posebno na društvenim mrežama, nije sve kako izgleda. Devojka koja je objavila video na kraju je u komentarima napisala da se radi o promociji njene nove kolekcije nakita sa imenima i slovima: „Mi samo promovišemo naše nove ogrlice sa imenom“, navodi se u komentaru. Dakle, čini se da je video samo deo dobre ideje za promociju, koju su prikazali u drugim sličnim video-snimcima. Ili je to zaista glavni izgovor njenog dečka?

(Espreso/Miss7.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.