OPTIČKA VARKA KOJA JE MNOGE BACILA U REBUS: Možete li uočiti MACU koja se sakrila? (FOTO)
Mačka u jelci, Foto: Printscreen/Facebook

optička varka

OPTIČKA VARKA KOJA JE MNOGE BACILA U REBUS: Možete li uočiti MACU koja se sakrila? (FOTO)

Preslatka maca po imenu Mun živi u Liverpulu s vlasnicom Sarom Nelson-MekGinis (42) i veliki je obožavalac božićnih jelki

Objavljeno:

Podmukla mačka iznenadila je svoju vlasnicu nakon što je uhvaćena kako drema na granama božićne jelke, savršeno kamuflirana usred ukrasa, kako piše Daily Mail.

Preslatka maca po imenu Mun živi u Liverpulu s vlasnicom Sarom Nelson-MekGinis (42) i veliki je obožavalac novogodišnjih jelki. A prošle nedelje nestala je iz vidokruga vlasnice, jer se sakrila u ukrase na drvetu. Tek kad su ostale mačke porodice, Fredo i Luna, uočene kako zure u jelku, mali Mun je otkrio svoj položaj. Možete li je vi pronaći u jelci punoj ukrasa?

Jelka, Mačka
foto: Printscreen/Facebook

"Mun voli bežati i skrivati ​​se, pa je božićna jelka savršeno igralište za njega", objasnila je Sara. I nije prvi put da je Mun uhvaćen u božićnim ukrasima. Zapravo, Sara je čak zamenila svoju belu božićnu jelku za tradicionalnu zelenu ove godine u pokušaju da uoči inače kamufliranu mačku. Sara je fotografiju mace u božićnoj jelci objavila na Fajsbuku s izazovom korisnicima društvenih mreža da pronađu skrivenu mačku i brzo zbunila mnoge.

Mačka u jelci
foto: Printscreen/Facebook

"Prelepa jelka. I dugo mi je trebalo da pronađem mačku", komentarisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Može li mi neko pomoći i reći gde je mačka?!"

(Espreso/Večernji List)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.