PEVAČICA PROGOVORILA I OTKRILA BIZARNE STVARI: Pazite samo šta su joj tražili da uradi sa ŽIVOM RIBOM! (FOTO)
Džin Mari, Foto: Printscreen/Instagram/jeanemarieofficial

bizarno!

PEVAČICA PROGOVORILA I OTKRILA BIZARNE STVARI: Pazite samo šta su joj tražili da uradi sa ŽIVOM RIBOM! (FOTO)

Džin je nedavno bila pozvana na ,,Inside OnlyFans" podkast na kome je podelila najluđe zahteve koje je primila na OnlyFans-u

Objavljeno: 18:23h

Pevačica i manekenka u industriji za odrasle koja je dobila milione pratilaca objavljivanjem video snimaka trbušnog plesa na TikTok-u, tvrdi da joj OnlyFans korisnik tražio da zgazi živu ribu.

Džin Mari je muzičarka i najviše peva za sinhronizaciju i televizijsku muziku. Ona je takođe sakupila veliki broj pratilaca od preko 2,4 miliona na TikTok-u, gde objavljuje snimke trbušnog plesa.

Zabavljačica je takođe stekla uspeh u industriji za odrasle, gde ima OnlyFans nalog gde pretplatnici mogu da plate i vide kako Džin ispunjava njihove neobične ili erotske zahteve.

Džin je nedavno bila pozvana na ,,Inside OnlyFans" podkast na kome je podelila najluđe zahteve koje je primila na OnlyFans-u. Njeni odgovori nisu razočarali.

,,Pa, jednom me je jedan dečko pitao da zgazim živu ribu," priznala je.

Voditeljke podkasta SI Džej i Kejla su bile razumljivo šokirane, uzvikujući: ,,Da bi je ubila? I zgnječila? ... To je zastrašujuće.

Džin nije objasnila koje su bile tačne specifikacije po pitanju ribe, ali je neiznenađujuće istakla da je odbila zahtev.

,,Nisam to uradila. Nisam divljakuša, u stvari jesam, ali nisam loša osoba i zato nisam to uradila," rekla je.

Malo kasnije, Dženin su pitale koliko ukupno zarađuje novca.

Pevačica je bila sramežljivo priznala: ,,Reći ću samo da imam dva automobila, i kuću od 4 miliona dolara (415.460,000 dinara), pa ću ostaviti na vama da nagađate."

Bonus video:

01:29:15

SCENIRANJE 19.12.2021. SNEKI

(Espreso/The Daily Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.