MANEKENKA OTKRILA KAKO SU PARAZITI UTICALI NA NJEN LIBIDO! Živeli su u njoj MESECIMA!
Antje Utgard, Foto: Printscreen/Instagram/awesomeantjay

jezivo!

MANEKENKA OTKRILA KAKO SU PARAZITI UTICALI NA NJEN LIBIDO! Živeli su u njoj MESECIMA!

Smršala sam skoro 5 kilograma, 5 kilograma parazita

Objavljeno:

Manekenka sa OnlyFans-a otkrila je prednosti koje je navodno pronašla od tretmana „čišćenja od parazita“, ali sugeriše da je to iznenađujuće uticalo na njen seksualni apetit.

Antje Utgard je glumica i model, takođe ima OnlyFans nalog gde pretplatnici mogu da plate za pristup njenom poziranju za eksplicitne slike i video snimke.

Nedavno govoreći u podkastu ,,Inside OnlyFans", Antje je priznala da je njena posvećenost ostajanju u formi i zdrav dovela do toga da usvoji neobičan zdravstveni trend.

„Zato sam odlučila da uradim čišćenje od parazita“, priznala je manekenka, na iznenađenje svojih kolega radnika OnliFans-a CJ-a i Kaile koji su vodili podkast.

Antje je objasnila da jednom mesečno ide na pregled debelog creva, kada joj je terapeut preporučio da isproba ovaj novi trend čišćenja za borbu protiv parazita u telu, zbog kojih se možda oseća loše.

Ljudi mogu da progutaju parazite poput trakavica jedući određenu hranu ili dodirujući predmete sa jajima crva.

Ovo onda može izazvati simptome uključujući bolest ili gubitak težine, pre nego što tipični medicinski tretmani dovedu do toga da crvi izađu iz tela u izmetu domaćina.

Antje je dalje opisala svoje razumevanje situacije, napominjući: „Pantljičare mogu da zabiju svoje glave u vaš crevni zid i onda samo nastavljaju da rađaju bebe u vama.

„U suštini oni mogu da žive do 30 godina u vama, da budu dugački i do 20 inča. Izašlo mi ih je 20 u poslednje tri nedelje.

„Smršala sam skoro 5 kilograma, 5 kilograma parazita. Oni žive u vama. To je je*eno ludo. Jedu sve vaše hranljive materije, koža mi je postala tako lepa, kosa mi je svilenkasta i sve duža i osećam se jebeno sjajno.

„Spavam, nema magle u mom mozgu. Ranije sam morala da se umirim da bih zaspala, a sada odmah zaspim. Ne moram da navijam budilnik, svakog jutra se budim u 7 ujutru."

Manekenka je zatim opisala detalje čišćenja, koji uključuju naizmenične periode jela i gladi u određeno doba dana, i čak se setila jednog trenutka kada je pronašla jaja parazita nakon što je bila u toaletu.

Ali, uprkos tome što se posle ovog neobičnog čišćenja osećala bolje, Antje je priznala da je promena iznenađujuće uticala na njen ljubavni život.

„Čudno, tokom čišćenja od parazita uopšte nisam bila napaljena. Ne mogu ni da se skinem", nastavila je.

„Obično sam želela da to radim svake noći pre nego što odem u krevet, ali sada to nisam uradila već 21 dan.

„Zar to nije čudno? Paraziti su me napalili.”

Bonus video:

01:27:10

KONTRASHOW-S02EP11-TEODORA- MILICA-TARA

(Espreso/The Daily Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.