MLADIĆ (22) IZ BOSNE POGINUO U STRAVIČNOJ NESREĆI: Izašao iz smrskanog vozila, drugo ga udarilo, treće pregazilo
Policija, Foto: Printscreen/Youtube/CBS Mornings

JEZIVO

MLADIĆ (22) IZ BOSNE POGINUO U STRAVIČNOJ NESREĆI: Izašao iz smrskanog vozila, drugo ga udarilo, treće pregazilo

Belmir Alić, mladić poreklom iz BiH, poginuo u stravičnoj nesreći u Virdžiniji

Objavljeno:

Belmir Alić (22), poreklom iz Bosne i Hercegovine, poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju, 19. decembra, dogodila u Virdžiniji u Sjedinjenim Američkim Državama.

Prema pisanju tamošnjih medija, automobil "nissan" kojim je upravljao Alić u jednom trenutku je skrenuo sa puta u levu stranu i udario u bankinu. U trenutku kada je nesrećni mladić pokušao da izađe iz svog smrskanog vozila, na njega je naletelo drugo vozilo i udarilo ga.

Odbačen je na sredinu puta, a potom ga je pregazio treći automobil koji je nailazio. Prema dostupnim informacijama, preminuo je na licu mesta.

Kako prenosi Avaz pisanja lokanih portala, vozač prvog automobila koji je udario Alića, 22-godišnjakinja iz Ričmonda, prošla je s lakšim povredama, dok vozač drugog automobila koji je udario nesrećnog mladića dok je ležao na putu, nije povređen.

Policija istražuje okolnosti pod kojima je došlo do ove nesreće.

U objavi o smrti, iz džemata u Ričmondu na svojoj Facebook stranici navode da će dženaza stradalom mladiću biti obavljena u četvrtak, 23. decembra, na tamošnjem groblju.

Iza Belmira Alića ostali su ožalošćeni roditelji Bedrija i Revda i sestra Amina. Prema dostupnim informacijama, porodica Alić je iz Srebrenice.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.