ROĐENA "BEBA U BALONU": Stručnjaci u ŠOKU, majka zanemela, ovo se desi jednom u 100.000 TRUDNOĆA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

ROĐENA "BEBA U BALONU": Stručnjaci u ŠOKU, majka zanemela, ovo se desi jednom u 100.000 TRUDNOĆA!

Redak slučaj dešava se kada majci ne pukne vodenjak

Objavljeno:

Mladi par iz engleskog grada Sautport je bio šokiran nakon što su videli da je njihov sin rođen kao “beba u balonu” jer majci nije pukao vodenjak.

Redak slučaj, koji se takođe naziva i “sirena porođaj”, zabezeknuo je i babice, koje nikada ranije nisu videle tako nešto.

Dženifer Petri je u četvrtak, 16. decembra, rodila dečaka Rija Petrija Martinsa, koji je njoj i njenom dečku Teu Martinsu prvo dete, piše Liverpul eho.

Mlada majka je novinarima rekla da je bila zbunjena kada su počeli trudovi, a vodenjak nikako nije hteo da pukne.

Ona je otišla u bolnicu sa dečkom gde se porodila u bazenu. Kaže da je beba izgledala kao da je rođena u balonu sa vodom.

– Vodenjak iz kojeg voda curi kada ste na porođaju nikada nije pukao, što se dešava prilično retko. Kada se beba rodila, još uvek je bila zatvorena u balon. Bio je to porođaj u vodi, tako da je amnionska vreća sa sve bebom unutra samu bućula u bazen. Izgledao je kao da je u čauri. Pukao je tek kada su ga babice pokupile i onda je dečak izašao – objašnjava Dženifer.

Ponosna majka kaže da su babice bile zadivljene jer mnoge od njih nikada u karijeri ne dožive tako nešto.

– Jedna od babica je to videla jednom ranije, a druge dve nisu videle. Rekli su da se to desi jednom u blizu 100.000 slučajeva – kaže Dženifer.

Porođaj je prošao bez bilo kakvih komplikacija, pa čak i bez anestezije, a par misli da je ova retka pojava dobar znak i srećni su zbog toga.

– Osećam se kao da je to porođaj učinilo magičnijim jer su svi bili zadivljeni onim što se dešava, a ljudi su govorili kako je to bilo neverovatno – rekla je Dženifer.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Liverpool Echo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.