ZA NOĆ GA 10 ŽENA ISPIPA I RASKOPČA: Ispovest mladića (19) zaludela internet, svi hoće njegov POSAO! (VIDEO)
Čarli Džir, Foto: Printscreen/TikTok/@charliejeer

neverica

ZA NOĆ GA 10 ŽENA ISPIPA I RASKOPČA: Ispovest mladića (19) zaludela internet, svi hoće njegov POSAO! (VIDEO)

Student ekonomije kaže da je objavom na TikToku želeo da započne razgovor o radu u ovoj industriji

Objavljeno:

Portir u jednom britanskom noćnom klubu otvorio je dušu o tome šta doživljava na poslu i otkrio da ga za jednu noć i do 10 žena opipa u prolazu.

Čarli Džir (19) kaže da ga pijane žene redovno hvataju za zadnjicu i genitalije dok pokušava da radi svoj posao, a jedna žena ga he čak upitala „Koga briga za sek*ualni napad?“ nakon što ju je izbacio.

Student ekonomije kaže da je objavom na TikToku želeo da započne razgovor o radu u ovoj industriji.

„Toliko momaka i devojaka je sek*ualno zlostavljano radeći na vratima, a mislim da se o tome uopšte ne govori. Rečeno mi je, kada sam ušao u industriju, da bi se to moglo dogoditi, ali nisam imao pojma da će biti tako redovno”, rekao je Čarli.

Mladić kaže da se ovim poslom bavio samo poslednjih godinu dana i da za je to vreme je bilo bezbroj situacija gde su mu žene prilazile i pokušavale da mu otkopčaju odeću ili da ga “zgrabe”.

@charliejeer

Reply to @carriepatersonxx not claiming I’m some victim or anything like that FYI #secuirty #doorman #clubbing #SA

♬ original sound - Charlie Jeer

„Ne osećam se kao žrtva jer kada se bavite obezbeđenjem imate neku vrstu kontrole nad situacijom. Imate ljude koji rade sa vama, na vama su kamere. Ako me žena zgrabi, osećam se dovoljno snažno da je skinem sa sebe, zbog čega se osećam manje kao žrtva”, objašnjava Čarli, ali podseća da mu ipak smeta kada ga dodiruju.

Čarli kaže da je odlučio da podeli video snimke na društvenim mrežama kako bi podstakao ljude da razmisle o tome kako se ponašaju u noćnim izlascima.

„Reakcije koji sam video bile su uglavnom pozitivne, ali još uvek je bilo dosta momaka koji su govorili stvari poput ‘Moram da dobijem ovaj posao'”, rekao je portir.

Takođe kaže da postoji ogroman broj pripadnika jačeg pola koji misle da muškarci treba da budu srećni što ih dodiruju i ne podržavaju one koji se na to žale”, kaže Čarli i dodaje da ipak uglavnom voli svoj posao jer mu se radno vreme uklapa sa studentskim obavezama.

Bonus video:

02:10

Espreso u poseti najsavremenijem precistacu otpadnih voda u Vršcu

(Espreso/ladbible.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.