IZAŠLA SA DEČKOM NA PIĆE, A ON SE UZBUDIO KAD JE PROGOVORILA: Morao da ode do TOALETA! (VIDEO)
Devri Brin, Foto: Printscreen/TikTok/devriebrynn

neprijatnost

IZAŠLA SA DEČKOM NA PIĆE, A ON SE UZBUDIO KAD JE PROGOVORILA: Morao da ode do TOALETA! (VIDEO)

Nikad mu se više nije javila

Objavljeno:

Britanka Devri Brin podelila je sa pratiocima na TikToku, malo je reći, neprijatno iskustvo sa prvog sastanka sa dečkom kog je upoznala na društvenim mrežama.

Naime, izašla je na piće sa Amerikancem koji je živeo u Škotskoj, a naročito ga je uzbudio njen britanski akcenat do te mere da je morao da ode do toaleta i da se samozadovolji.

Devri je opisala kako je izgledala celokupna neprijatnost.

– Stigla sam prva i ušla sam u separe za dvoje. Čim je došao, počeo je da priča o filmova Stenlija Kubrika, što me uopšte nije zanimalo, osećala sam se kao u prošlom životu. Potom me je pitao da li želim još jedno piće, kao i to da li imam novca. Dala sam mu pet funti, a kad se vratio sa šanka, rekao mi je da mu dugujem još 1,75 funti – započela je devojka priču, prenosi San.

Stvari su dodatno krenule po zlu kada ju je dečko molio da govori britanskim naglaskom i tražio je još. dok je Devri pričala, momak je bio sve uzbuđeniji do te mere da je u jednom trenutku morao da ode do toaleta.

– Kreten je ustao i otišao u wc. Prošlo je minut, dva, pet, šest minuta… Tada se vratio, obrazi su mu bili rumeni, malo mu je curilo i izgledao je neprirodno zadovoljno – opisala je Devri agoniju koju je preživela.

Nakon toga, rekla je pratiocima da mu se više nikad nije javljala, a mnogi su se složili da je ovo najgore iskustvo sa “dejtova” za koje su ikad čuli.

Bonus video:

02:10

Espreso u poseti najsavremenijem precistacu otpadnih voda u Vršcu

(Espreso/the Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.