NIJE MOGAO DA IZBEGNE NESREĆU! Izašao iz kola, a onda je OTAC devojčice postupio LJUDSKI (VIDEO)
Nesreća, Foto: Printscreen Instagram

čudo

NIJE MOGAO DA IZBEGNE NESREĆU! Izašao iz kola, a onda je OTAC devojčice postupio LJUDSKI (VIDEO)

Ovaj čovek je bio potpuno izbezumljen jer je udario devojčicu

Objavljeno:

Nakon što je 10-godišnja devojčica istrčala na ulicu, vozač nije mogao da izbegne nesreću. Očev saosećajan odgovor vozaču koji ju je udario zaprepastio je svet.

Ljudi često neugodno reaguju kada dožive nešto loše. No, upravo suprotno je učinio jedan tata iz Brazila kada je njegova 10-godišnja ćerka Agata doživela nesreću.

Dok se 10-godišnja Agata igrala loptom, njen otac je bespomoćno posmatrao kako se događa nezamislivo.

Devojčicina lopta se otkotrljala na ulicu, a ona je krenula za njom ne gledajući oko sebe. Ulicom se u isto vreme vozio muškarac. Iako je dao sve od sebe, nije uspeo da zaustavi automobil na vreme kako ne bi udario dete.

Ovaj čovek je bio potpuno izbezumljen jer je udario devojčicu. Izašao je iz vozila i nekontrolisano plakao. Iako je Agatin tata bio slomljen kada je video da mu je ćerka povređena, znao je da u pitanju nesreća.

I tada je napravio nešto sasvim neočekivano. Prišao je i zagrlio vozača, dajući mu do znanja da nije kriv, a njegov saosećajni odgovor sve je oduševio.

Iako je Agata provela nedelju dana u bolnici, ipak je preživela. A odgovor njenog tate je lep primer, ne samo za nju, već i za celi svet.

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.