DADILJA JE NEODGOVORNU MAJKU "NAUČILA PAMETI": Osvetila joj se zbog 1 stvari, a kasnije se POKAJALA
Ilustracija, Foto: Profimedia

U SVE SE UMEŠALA I POLICIJA

DADILJA JE NEODGOVORNU MAJKU "NAUČILA PAMETI": Osvetila joj se zbog 1 stvari, a kasnije se POKAJALA

"Čuvala bih joj decu kako bi ona mogla otići na rani ručak. Ali, ona bi otišla u 11 sati, a vratila bi se tek oko 19 sati. Nisam imala vremena za svoje obaveze. Nikad se nije pridržavala dogovora oko toga kad će se vratiti. Nije mi se čak ni javljala da mi kaže da će kasniti", napisala je dadilja

Objavljeno:

Jedna se dadilja (28) na Redditu požalila se da radi za vrlo neodgovornu majku koja stalno kasni. Dugo vremena bila je strpljiva i tolerantna, ali najnoviji incident toliko ju je razljutio, da je pozvala policiju, a intervenisao je i Centar za socijalni rad, piše BuzzFeed.

"Znam da je trebalo pre reagovati, ali njena deca su tako slatka i dobra, a i trebala mi je dodatna zarada", napisala je dadilja te je istakla da je neodgovorna majka satima ostajala napolju.

"Čuvala bih joj decu kako bi ona mogla otići na rani ručak. Ali, ona bi otišla u 11 sati, a vratila bi se tek oko 19 sati. Nisam imala vremena za svoje obaveze. Nikad se nije pridržavala dogovora oko toga kad će se vratiti. Nije mi se čak ni javljala da mi kaže da će kasniti", napisala je dadilja.

Pukao joj je film kada se njena poslodavka trebala vratiti kući do 21 sat. Zabrinuta dadilja nazvala je u par navrata na mobilni oko 22 sata, te opet oko 23 sata, ali neugovorna mama nije joj se javljala. Nije joj, čak, htela odgovoriti na poruke.

Ni policiji se nije javljala

"Otkucala je ponoć, a moji planovi za izlazak s prijateljima su propali. Bila sam ljuta i iscrpljena. Ostavila sam joj glasovnu poruku u kojoj sam joj kazala da ću, ako ne dođe kući u sledećih sat vremena, smatrati da je napustila vlastitu decu te da ću pozvati policiju."

Dadilja je, uprkos svojoj pretnji, ipak opet u par navrata na mobilni pokušala dobiti neodgovornu majku, ali bez uspeha.

"Da mi se samo javila i rekla da će duže ostati , drage volje bih joj pričuvala decu. Ne poznajem njihovog oca, niti članove njihove porodice, pa sam ipak oko pola dva ujutro nazvala policiju. Kad su došli, pokazala sam im našu prepisku i rekla da je ona trebala stići kući u 21 sat. Pokušali su je kontaktirati, ali ni policiji se nije javljala. Odveli su decu u policijsku stanicu, a ja sam otišla svojoj kući da spavam", ispričala je dadilja.

Ali, oko tri sata ujutro probudio je telefonski poziv ljute majke koja je pitala gde su ona i njena deca.

Posumnjala je u svoj postupak

"Rekla sam joj da su pozvala policiju koja je odvela njenu decu u policijsku stanicu. Počela je besomučno psovati, a ja sam joj spustila slušalicu i isključila telefon. Sutradan me dočekala njena poduža poruka u kojoj je napisala da je policija pozvala oca njene dece te da je Centar za socijalni rad pokrenuo istragu protiv nje. Nazvala me je svim mogućim pogrdnim imenima", otkrila je dadilja, koja je kasnije posumnjala u ispravnost svog postupka.

"Nisam mislila da sam pogrešila sve dok nisam popričala s prijateljicom koja ima decu. Rekla mi je da nisam trebala napraviti toliku dramu, već da sam neodgovornu majku trebala sačekati i dati otkaz. Mislim da sam bila vrlo sitničava, a sada će ona možda izgubiti skrbništvo nad decom zbog mene", napisala je dadilja.

Većina korisnika Reddita uverili su je da je ispravno postupila te da bi i oni napravili isto što i ona.

(Espreso / Magazin.hr )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.