ŽENA (44) TROŠI BASNASLOVNE SUME NOVCA NA SVOG MLADOG DEČKA (29): To što mu je kupila za Božić je LUDILO! (FOTO)
Foto: Printscreen/TikTok/juliewiththeb00ty

PRAVA LJUBAV GODINE NE BROJI?

ŽENA (44) TROŠI BASNASLOVNE SUME NOVCA NA SVOG MLADOG DEČKA (29): To što mu je kupila za Božić je LUDILO! (FOTO)

Džuli zarađuje između 21.800 i 29.000 funti mesečno obavljujući video snimke sa heštegovima poput #cougarville i #agegapcouple

Objavljeno:

"Šećerna mamica" tvrdi da je ovog Božića potrošila 15.000 funti na svog ljubavnika dečaka - i kupila mu je novi Rendž Rover.

Džuli (44) iz SAD-a, upoznala je Zaka ​​(29) na aplikaciji za sastanke prošle godine. Od tada finansira njihov životni stil, uključujući luksuzna putovanja u inostranstvo - upravo su se vratili sa Bahama i idu u Kostariku i Brazil u novoj godini.

šugarmami
foto: Printscreen/TikTok/juliewiththeb00ty

I Božić daje Džuli izgovor da razmazi svog mladog muškarca i kupuje mnogo poslastica sa njegove liste želja. Ona je objasnila: „Tražio je sportski automobil ili luksuzni SUV, nove daske za skijanje i surfovanje, novi dron i sat.

Džuli zarađuje između 21.800 i 29.000 funti mesečno obavljujući video snimke sa heštegovima poput #cougarville i #agegapcouple.

I čak planira da iznenadi svog ljubavnika Rendž Roverom 25. decembra, ali ne izostavlja svoje dvoje dece od 18 i 21 godine.

Rekla je: "Moja deca dobijaju trkački auto i konja, i nekoliko hiljada u gotovini. Tako da su i oni veoma razmaženi." Džuli tvrdi da nema ljubomore između njenog dečka i njene dece jer svoj novac podjednako raspoređuje na sve - i takođe se stara da donira u dobrotvorne svrhe.

Rekla je: „Tokom godine dosta doniram u dobrotvorne svrhe i ohrabrujem ih da učine isto. Pa koliko god moja potrošnja zvučala raskošno, širim je i svojoj zajednici i drugima kojima je to potrebno."

(Espreso / Dailystar)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.