DOŠLA KOD DEČKA, A ZBOG NEČEGA U NJEGOVOM KUPATILU SE POKAJALA: Ubrzo je otkrila šta se krije iza svega (VIDEO)
Deo sa snimka, Foto: Printscreen/TikTok/.lifeisahighway420

ŠOKANTNO!

DOŠLA KOD DEČKA, A ZBOG NEČEGA U NJEGOVOM KUPATILU SE POKAJALA: Ubrzo je otkrila šta se krije iza svega (VIDEO)

Nije joj trebalo dugo da mu stavi do znanja da se ne igra sa njom

Objavljeno:

Devojka po imenu El upoznala je muškarca na društvenoj mreži Tinder, ubrzo se sastala sa njim i ušla u ljubavnu vezu, a u trenucima dok im je ljubav cvetala, otkrila je da on ipak nije onakav kako joj se sve vreme predstavljao.

Naime, u njegovom kupatilu slučajno je otvorila ormarić iza ogledala i pronašla žensku kozmetiku i test na trudnoću i odmah je uvidela da njen novopečeni dečko već ima jednu vezu i da mu je El samo “druga”.

Snimak je objavila na TikToku, uz traženje saveta pratilaca šta dalje da radi.Kako je navela, nije želela namerno da ga proverava, već je u trenucima dok je tražila tolate papir, zatekla čitav ženski pribor u kuptailu.

Test na trudnoću, takođe, bio je najuverljiviji dokaz da je u njegovom stanu zaista prisutna još jedna devojka, koja je u vrlo bliskim odnosima sa dotičnim neimenovanim muškarcem.

U naknadnom video snimku ona je objasnila da su se slutnje obistinile i da je stupila u kontakt sa tom devojkom, koja ga je odmah ostavila.

@.lifeisahighway420 I felt terrible ? but I’m glad she dodged a bullet by leaving him! ? #fyp #cheater #AmazonMusicJingleBellTok #SpotifyWrapped #viral #stonetok?? ♬ abcdefu - GAYLE

– Uvek proveravajte fioke u kupatilu – bio je samo jedan opd saveta korisnika društvenih mreža namenjen ovoj devojci, kao i ostalim osobama koje se nađu u ovakvoj situaciji.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.