NAJVRELIJA BAKA NA SVETU ZAINTRIGIRALA JAVNOST: Redovno sunča GENITALIJE, a objasnila je i ZAŠTO! (FOTO)
Đina, Foto: Printscren/Instagram/ginastewarthealth

DA LI JE OVO NJENA TAJNA?

NAJVRELIJA BAKA NA SVETU ZAINTRIGIRALA JAVNOST: Redovno sunča GENITALIJE, a objasnila je i ZAŠTO! (FOTO)

Đina je preporučila izlaganje genitalija suncu svaki dan kako bi se „povećala plodnost“ i „funkcija hormona mladosti"

Objavljeno: 20:43h

Žena koju su ranije nazivali „najzgodnijom bakom na svetu” preporučila je ljudima da „sunčaju svoje genitalije” kao podsticaj za seks i starenje.

Đina Stevart (51) iz Australije, često je hvaljena zbog njenog mladalačkog izgleda, pa je logično da je hiljade korisnika Instagrama prate za savete o zdravlju i vitalnosti. Ali, mnogima se čini da je najnoviji bakin predlog malo neuobičajen – i da bi Britancima bilo veoma hladno da pokušaju!

Đina je preporučila izlaganje genitalija suncu svaki dan kako bi se „povećala plodnost“ i „funkcija hormona mladosti“. Baka, koja ima četvoro dece, rekla je:

„Šest razloga zašto bi trebalo da sunčate svoje genitalije. „Samo nekoliko minuta dnevno može imati veće zdravstvene koristi. „Prekomerno izlaganje suncu je ograničeno zbog kratkog trajanja.“

Nastavila je sa nabrajanjem „koristi“ koje pripisuje praksi. Ona je primetila:

„1. sunčeva svetlost poboljšava genitalnu funkciju. 2. Povećanje plodnosti i funkcije hormona mladosti. 3. Povećanje seksualne energije. 4. Proizvodnja vitamina D. 5. UV zraci su germicidni. 6. Neprekidna svetlost je korisna za svaku ćeliju tela.”

Đina je dodala: „Lično se trudim da dobijem sunčevu svetlost tokom cele nedelje za bolji osećaj blagostanja i nikada ne dozvolim sebi da izgorim."

Ona je dodala niz infografika sa više detalja o praksi koja ima neke veze sa taoizmom (drevna kineska religija zasnovana na ravnoteži sa univerzumom).

(Espreso / Daily Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.