KOZMETIČARKA SE USRED TRETMANA SVAĐALA SA SVOJIM MOMKOM! Zaboravila na mušteriju, potpuno je UNAKAZILA
Ilustracija, Foto: Profimedia

DA LI JE MOGUĆE?

KOZMETIČARKA SE USRED TRETMANA SVAĐALA SA SVOJIM MOMKOM! Zaboravila na mušteriju, potpuno je UNAKAZILA

Turkinja je doživela najgori dan života kada je ušla u salon plativši da joj radnica zategne lice i ukloni neke bore

Objavljeno:

Ćetrdesetdvogodišnja Asli Ilhan iz Turske tužila je kozmetički salon i njenu vlasnicu kada je došla na tretman kako bi izašla na ulicu sa zategnutim, a ne unakaženim licem.

Turkinja je doživela najgori dan života kada je ušla u salon plativši da joj radnica zategne lice i ukloni neke bore.

Dok je ona mirno sedela na stolici, radnica je, kako kaže, bila konstantno rastrojena i stalno je gledala u svoj telefon. Asli ju je upitala da li je sve u redu, ali radnica nije želela da priča na tu temu.

U ključnom trenutku tretmana, radnica se toliko iznervirala na momka koji joj je dosađivao porukama, da je uzela telefon, pozvala ga i krenula je da se svađa s njim.

Radnica je toliko smetnula sa uma da je Asli u pipavom delu tretmana kada ne sme da dođe do greške, da je ostavila aparate uključene dok se svađala preko telefona.

Kada je tretman okončan, Asli je ustala sa stolice i samo što se nije onesvestila kada se pogledala u ogledalu. Na licu je imala neke rupe i rane, kao i potamneli tan kao da je zaspala u solarijumu.

Što je još gore, radnica je prethodno uvidela šta joj je napravila i reč joj nije rekla o tome sve dok Asli sama nije otkrila da je unakažena.

Asli je zahtevala obeštećenje od vlasnice salona, međutim, ona je stala uz svoju radnicu, pa je Turkinja pravdu morala da potraži na sudu.

– Ljudi ponekad načine greške, pa se izvinu i nekako vam nadoknade vaše muke. Ovde to nije bio slučaj. Platila sam najvišu cenu za ljubavne probleme jedne devojke. Sada imam veći problem od toga što posao nije obavljen kako treba. Imam fleke i rupe na licu. Osećam se užasno – rekla je Asli iz Antalije na sudu.

Odluka suda dodatno je razgnevila Ilhanovu jer je vlasnica salona morala da plati samo 26.000 dinara (oko 260 dolara) za “grešku u postupku”.

Bonus video:

02:10

Espreso u poseti najsavremenijem precistacu otpadnih voda u Vršcu

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.