SANJA O TOME DA OGULI KOŽU I ZAMENI JE METALOM! Želi da izgleda kao VANZEMALJAC, šokira svojim IZGLEDOM (FOTO)
Entoni Lofredi, Foto: Printscreen/Instagram/the_black_alien_project

NEVERICA

SANJA O TOME DA OGULI KOŽU I ZAMENI JE METALOM! Želi da izgleda kao VANZEMALJAC, šokira svojim IZGLEDOM (FOTO)

Priznao je kako ima poteškoća sa govorom zbog uklanjanja gornje usne

Objavljeno:

Entoni Lofredi želi da izgleda kao vanzemaljac, pa je iz tog razloga uklonio nos i gornju usnu. Svojim izgledom šokirao je mnoge, ali je odlučan u tome da nastavi da modifikuje svoje telo.

Pored toga, isekao je jezik i tetovažama prekrio celo telo, uključujući kapke. Svoje "putovanje" nazvao je The Black Alien Project. Hirurške zahvate obavio je u Španiji jer su ilegalni u Francuskoj, gde je rođen.

Priznao je kako ima poteškoća sa govorom zbog uklanjanja gornje usne. Ipak, ne želi da odustane od svojih namera. Rekao je kako sanja o tome da oguli kožu i zameni je metalom.

Naveo je da će uskoro da modifikuje ruke, noge i potiljak. Zahvalio se hirurgu koji mu je uklonio nos, napisavši: "Zahvaljujući tebi mogu da hodam uzdignute glave. Ponosan sam na ono što smo zajedno osmislili i uradili."

U razgovoru za magazin Midi Libre objasnio je kako je od detinjstva voleo transformacije tela. Radio je kao čuvar kada je shvatio da želi da promeni svoj život. Dao je otkaz u 24. godini i preselio se u Australiju.

-Zamišljam kako imam ulogu negativca i noću plašim ljude, naročito u mračnim prolazima. Istražujem odnos između onoga što glumim i pravog sebe, dodao je.

Bonus video:

02:10

Espreso u poseti najsavremenijem precistacu otpadnih voda u Vršcu

(Espreso/Klix.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.