POLICAJCI NAORUŽANI DO ZUBA MU U ZORU BANULI NA VRATA! Unezveren stajao pred njima, razlog ga je ZAPANJIO (VIDEO)
Deo sa snimka, Foto: Printscreen/Youtube/ The Sun

KAKVA GREŠKA...

POLICAJCI NAORUŽANI DO ZUBA MU U ZORU BANULI NA VRATA! Unezveren stajao pred njima, razlog ga je ZAPANJIO (VIDEO)

Doživeo je najgore jutro svog života

Objavljeno:

Edi Krosdel (56) iz SAD doživeo je najneprijatnije buđenje u životu kada mu je nekoliko policajaca naoružanih do zuba došlo na vrata stana.

Edi je u 8.30 u nedelju ujutro i dalje spavao kada je čuo lupanje na vratima. Pomislio je da se nešto dešava u komšiluku, odnosno da je neko u nevolji, ali ne i to da će ga spopasti specijalci kao da je na listi najtraženijih begunaca sveta.

Specijalci su mu uperili puške u lice i izvukli su ga napolje samo u majici i boksericama. Dok se Edi i dalje budio pitajući se da li je sve samo komšar, policajci su shvatili da su uhvatili pogrešnog čoveka.

– Ispred vrata mi je stajala grupa specijalaca, kao na filmu. Bio sam prestravljen. Vikali su mi da stavim ruke iza glave. Dok sam uporno pokušavao da se setim da li sam išta loše nekom načinio u životu, oni su se pogledali između sebe i samo su me pustili. Mislili su da sam neki ubica. Osećao sam se kao da sam Osama Bin Laden – rekao je Edi novinarima.

Ono što ga je najviše pogodilo je što je i njegov 15-godišnji sin bio meta specijalaca, odnosno i on je morao da podigne ruke u vis.

Akciju je, kako je posle saznao, činilo devet specijalaca i šest policajaca u civilu. Edi Krosdel uveliko razmišlja o tužbi.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Thesun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.