PORED BEZOBRAZNOG SADRŽAJA, POKRENULA JE I NEVEROVATAN BIZNIS: Nećete verovati šta PRODAJE, pripremite se za ŠOK!
Devojka, Foto: Printscreen/Youtube/stepankamatto

hit

PORED BEZOBRAZNOG SADRŽAJA, POKRENULA JE I NEVEROVATAN BIZNIS: Nećete verovati šta PRODAJE, pripremite se za ŠOK!

Jedna jutjuberka je otišla korak dalje i rešila da prodaje svojim fanovima , pa pazi sad, svoje gasove u tegli

Objavljeno: 18:40h

Na internetu možete kupiti sve od igle do lokomotive. U toj nepreglednoj masi smeća i zlata nalaze se i perverzne memorabilije internet selebritija koji to lepo unovče na uštrb svojih fabnova. Pa tako imamo mogućnost da kupimo sve, od njihovih nošenih gaća i čarapa do snimaka njihovih stopala i kako spavaju.

Jedna jutjuberka je otišla korak dalje i rešila da prodaje svojim fanovima , pa pazi sad, svoje gasove u tegli.

Stepanka Matto je češko-američka jutjuberka, model i osnivač platforme Unfiltrd. Nedavno je objavila na njenom Instagram nalogu da njeni fanovi mogu da kupe njene gasove u tegli za “samo 1.000 dolara”. Prema njenom postu, odlučila je da prodaje svoje zapakovane golubove “na zahtev naroda”. Kad se ne bavi ovim inspiritavnim poslom predaje o svetu kriptovaluta sa 18+ video tutorijala.

Stepanka se na instagramu oglasila : “Zbog potražnje, konačno sam odlučila da prodajem svoje gasove u teglama na svojoj Unfiltred stranici! Pored mog već bezobraznog sadržaja, sada možete kupiti i moje gasove u tegli! Veoma sam uzbuđena što ću ovo podeliti sa svima vama, nakon što sam videla koliko vas ovo želi. Rasprodaja počinje danas i traje samo deset dana! Prvih 100 porudžbina dobijaju 50% popusta – odnosno samo 500 dolara!” Nekoliko dana kasnije Stepanka Mato je napravila objavu u kojoj tvrdi da su joj preostale samo tri tegle i da je sve prodala u dva dana.

Ako vam se do sad nije okrenuo stomak i još ste tu, da vam kažemo da je ova gasovita industrija u velikom zamahu. Ljudi kupuju ove vetrove u raznim oblacima, od zapakovanih u teglu pa do oblika lizalica. Svašta se nešto može naći. Postoje naravno i oni koji ne pakuju već ovaj čin samo obavljaju ispred kamera. Jedna od njih je i Ema Martin koja pred kamerama ispušta gasove i zarađuje oko 4.000 dolara mesečno, zbog čega je izračunala da joj je ovo sad isplatljiviji rad od pređašnjog u kancelariji. Ova strast nije rezervisana samo za žene. Aleks Ramirez je prodavao audio snimke svojih gasova koje je usnimio za vreme karantina, a danas ih čak i procenjuju mnogi kao NFT.

(Espreso / Noizz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.