9 GODINA NISU OTVORILI SVADBENI POKLON: Kada su ODLUČILI da vide šta se u njemu nalazi, naleteli su na 2 STVARI
Ilustracija, Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

9 GODINA NISU OTVORILI SVADBENI POKLON: Kada su ODLUČILI da vide šta se u njemu nalazi, naleteli su na 2 STVARI

"Setila sam se dana venčanja pre skoro devet godina pa sam razmišljala koji mi venčani darovi imaju neko posebno značenje." Objasnila je kako se setila tetkinog dara koji je ležao neotvoren u ormaru. Ona i suprug, rekla je, mislili su da je u koverti običan ključ koji simbolično spašava brak

Objavljeno:

Keti i Brendon Gan iz Mičigena venčali su se u septembru 2007. godine, a taj su dan od njene tete na dar dobili kovertu za koju im je teta rekla da je "čuva ključ za spas braka".

Ali uz nju su mladenci pre skoro devet godina od tetke Elison dobili i stroga uputstva– da je ne otvaraju do prve veće svađe. S obzirom na to da se par u zadnjih devet godina, kako kažu za Mirror, nebrojeno puta posvađao, tetkina je koverta do nedavno ležala neotvorena i zaboravljena, a Keti je u Facebook grupi ''Love What Matters'' objasnila:

"Setila sam se dana venčanja pre skoro devet godina pa sam razmišljala koji mi venčani darovi imaju neko posebno značenje." Objasnila je kako se setila tetkinog dara koji je ležao neotvoren u ormaru. Ona i suprug, rekla je, mislili su da je u koverti običan ključ koji simbolično spašava brak.

Nedavno je par konačno otvorio tajni dar u kome su bile dve poruke, po jedna za oboje.

"Keti, idi po picu, škampe ili nešto drugo što oboje volite. Tetka Elison", pisalo je na papiriću naslovljenom na nju, a na njegovom je bio sličan savet mudre tetke:

"Brandone, idi po cveće i bocu vina. Tetka Elison."

"Devet je godina ta koverta stajala na jednoj polici skupljajući prašinu, ali ipak nas je nekako naučila toleranciji, razumevanju, kompromisu i strpljenju", rekla je Keti koja je, kaže, shvatila da ono što je potrebno za održavanje snažnog i zdravog braka nikada nije ni bilo u koverti, već u njima samima.

01:59

ŽIVKOVIĆ OTKRIO NOVE DETALJE! Čeda imao mnogo dublji kontakt sa Šiptarom nego što je bilo primereno ĐINĐIĆ NIŠTA NIJE ZNAO

(Espreso / Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.