ISPOVEST ŽENE ČIJI JE SUPRUG ŽIVEO DVOSTRUKIM ŽIVOTOM: "Zavukla sam ruku u jedan džep i našla..."
Ilustracija, Foto: Profimedia

DA SE NAJEŽIŠ!

ISPOVEST ŽENE ČIJI JE SUPRUG ŽIVEO DVOSTRUKIM ŽIVOTOM: "Zavukla sam ruku u jedan džep i našla..."

Njen muž potom je priznao da u Francuskoj ima još jednu porodicu, onu sa fotografije. Izvinio se i objasnio da nije mogao da joj kaže, jer se plašio da će ga ostaviti

Objavljeno:

Ako biste pitali nju, bio je to srećan brak dug 18 godina, krunisan dvojicom sinova i bez većih problema koji bi ugrozili romantičan odnos. Za njega to je samo deo priče.

Iako je suprug (41) radio u Francuskoj, kao porodica su dobro funkcionisali, a ovom anonimnom britanskom paru nije nedostajalo ni romantike. Ipak, muž je često znao da bude tajnovit, ali ona je to pripisivala karakteru. Mislila je da je zatvorenija osoba, iz koje treba izvlačiti informacije i malo više se potruditi da prizna svoja osećanja, probleme i slično. Novo saznanje otkrilo je mračnu tajnu koju je godinama skrivao.

"Prošle nedelje vratio se iz Francuske i pomogla sam mu da raspakuje kofere. Zavukla sam ruku u jedan džep i našla uokvirenu fotografiju - na njoj su bila dva dečaka i žena. Bila sam jako zbunjena i odmah sam ga pitala ko je to. Lice mu je menjalo boje i videla sam da ne zna šta bi rekao, niti gde bi gledao", napisala je anonimna Britanka (39) Didri, psihoterapeutkinji i kolumnistkinji portala "San".

Njen muž potom je priznao da u Francuskoj ima još jednu porodicu, onu sa fotografije. Izvinio se i objasnio da nije mogao da joj kaže, jer se plašio da će ga ostaviti.

"Nisam ništa rekla. Slomila sam se. Ne znam šra da radim", zaključuje.

Ubrzo, stigao je i Didrin odgovor.

"Saznati tako nešto je strašno, ali svaki odnos može da izađe iz krize i čak i da bude bolji nego ranije, samo morate oboje da budete spremni da radite na njemu. Recite suprugu da ste u šoku i da vam treba mirniji razgovor. Nemojte da trošite energiju na otkrivanje detalja o njegovom drugom životu, već se fokusirajte na razgovo o vašem braku i odnosu. Sinovi bi mogli da budu povređeni razvodom, a isto tako zaslužuju i da znaju da imaju dva polubrata", objasnila je savetnica.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.