"SVE NAM SE SRUŠILO U TOM MOMENTU"! PAR SE ODLUČIO NA VEŠTAČKU OPLODNJU: Ubrzo su otkrili stravičnu istinu
Ilustracija, Foto: Profimedia

NEVERICA

"SVE NAM SE SRUŠILO U TOM MOMENTU"! PAR SE ODLUČIO NA VEŠTAČKU OPLODNJU: Ubrzo su otkrili stravičnu istinu

Prostorija se smanjila, počelo je da nam se vrti

Objavljeno:

Bračni par iz Kalifornije koji se odlučio na veštačku oplodnju otkrio je strašnu istinu nekoliko meseci nakon rođenja deteta, a to je da devojčica nije njihovo biološko dete.

Nakon što je u klinici došlo do zamene semene tečnosti, Dafne Kardinal rodila je u septembru 2019. godine devojčicu koja nimalo nije ličila ni na nju, niti na njenog supruga.

Nakon što su uradili DNK test njihove sumnje su se potvrdile, te su pronašli par kojem je zabunom dat njihov embrion, te su odlučili da zamene devojčice i svaka beba je otišla svojim biološkim roditeljima.

Veštačka oplodnja je medicinska procedura tokom koje je jajna ćelija oplođena spermatozoidom u laboratoriji nakon čega se embrion “vraća” u matericu.

Zbog zamene, Dafne i Aleksander Kardinal tužili su kliniku za oplodnju.

– Naše uspomene s porođaja zauvek će biti okaljane činjenicom da je naše biološko dete dato nekom drugom, a da dete koje sam ja donela na ovaj svet nije moje. Ukradena mi je mogućnost da nosim svoje sopstveno dete – izjavila je Dafne, piše BBC.

U tužbi stoji da je Aleksander Kardinal očekivao da će se roditi dete svetle boje kože, međutim rodila se devojčica sa znatno tamnijim tenom.

Gotovo dva meseca kasnije odlučili su da urade kućni DNK test koji je pokazao da devojčica nije njihova.

– Prostorija se smanjila, počelo je da nam se vrti. Sve nam se srušilo u tom momentu – opisao je muž trenutak kad su saznali istinu.

Klinika za oplodnju pomogla im je da pronađu par koji je zabunom dobio embrion para Kardinal, a kojima se takođe rodilo žensko dete. Dva para su konačno zamenili devojčice kad im je bilo četiri meseca.

– Umesto da sam dojila svoje dete, dojila sam i povezala sam se s detetom kog sam kasnije bila prisiljena da se odreknem – kazala je mlada majka i dodala da je cela situacija neizmerno teška za njihovu sedmogodišnju ćerku koja ima problem da shvati celu situaciju.

Bonus video:

01:34

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!

(Espreso/BBC)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.