Melanija Tramp se razlikuje od svih prvih dama u istoriji, I TO ZBOG SVOJE VEZE SA SRBIJOM!
Foto: Reuters

postaće miljenica!

Melanija Tramp se razlikuje od svih prvih dama u istoriji, I TO ZBOG SVOJE VEZE SA SRBIJOM!

Radila je za nekoliko poznatih modnih agencije, među kojima i za Tramp Model Manadžment, a pored toga što je prelepa ima neverovatan talenat za biznis
Objavljeno:

Neki medijima je nazivaju najlepša kandidatkinjiom za prvu damu SAD u istoriji. Posebna je na nekoliko različitih načina, a nakon pobede Donalda Trampa, na ovim prostorima svima je najvažnije njeno poreklo.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Prelepa Melanija je rođena je 1970. godine u Novom Mestu u Sloveniji kao Melanija Knavs. Odrasla je u Sevnici u Sloveniji, a fakultet je završila u Ljubljani.

Kako se navodi na Vikipediji ona govori nekoliko jezika engleski, slovenački, francuski, srpsko-hrvatski i nemački. Ona će 20. januara 2017. godine postati prva dama SAD i tako će postati prva žena sa stranim poreklom na vrhu države.

Neposredno pred Trampovu kampanju, ona je naglasila da će biti veoma tradiconalna poput Beti Ford i Džeki Kenedi.

Ono što nama može da bude zanimljivo je činjenica da na njenoj zvaničnoj stranici stoji da ona govori srpski jezik. Izgleda da ćemo imati čime da se dičimo, budući da nijedna prva dama nije govorila srpski.

foto: Reuters

Radila je za nekoliko poznatih modnih agencije, među kojima i za Tramp Model Manadžment. Sadašnjeg muža upoznala je 1998. na njujorškom Fešn viku, i uskoro počela da privlači pažnju javnosti.

foto: Fonet

U 24 godine starijeg Trampa se, kako je jednom izjavila, zaljubila zbog njegovog neverovatnog uma, velike energije i šarma. Njihovo venčanje 2005. godine bilo je svojevrstan medijski događaj, na kome je mlada nosila venčanicu od 200.000 dolara.

foto: Fonet

Pored toga navedeno je i da joj je veoma stalo do problema sa kojima se suočavaju žene i deca, a fokusirana je i na rešavanje problema sajber nasilja nad mladima.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.