RODILA JE ĆERKU KADA JE IMALA SAMO 14 GODINA: A sada joj je uvela POPIS PRAVILA!
Tiktokerka, Foto: Pintscreen/Twitter/stav.t

pravila majke tinejdžerke

RODILA JE ĆERKU KADA JE IMALA SAMO 14 GODINA: A sada joj je uvela POPIS PRAVILA!

Ja sam bez obzira na trudnoću u roku završila srednju školu, pa ni za nju neće biti opravdanja za loše ocene

Objavljeno: 18:43h

Dvadesetogodišnja je TikTokerka iz Kanade pod korisničkim imenom @stav.t sa svojim pratiteljima podelila kako je svoju sedmogodišnju ćerku Vanesu rodila sa samo 14 godina; no kako to nikako ne znači da je prema njoj blaga i popustljiva.

Znajući kakva je sama bila kao tinejdžerka napisala je tako popis pravila koja će Vanesa morati da poštuje od svoje 13. godine, a čini se da joj neće baš biti lako...

- Ja sam bez obzira na trudnoću u roku završila srednju školu, pa ni za nju neće biti opravdanja za loše ocene - rekla je i dodala kako od svoje kćerke očekuje da uvek daje maksimum, a ako zatreba dodatnu pomoć, ona će joj rado pomoći.

Sledeće pravilo ima veze s kućnim poslovima čije će izvršavanje očekivati od kad devojčica navrši 13 godina, a za koje ju, kaže, neće nagrađivati džeparcem.

@stav.t

ahhhhh ik some ppl ain’t gonna agree w me but ohhh well #greenscreen #teenmom

♬ Kiss Me More (feat. SZA) - Doja Cat

- Ja za njom čistim otkad se rodila, pa mislim da mi može to barem na taj način vratiti! - rekla je.

Ako zatraži nešto novca za izlazak s prijateljima ili kupovinu dobiti će ga, ali je bolje da sama štedi i onda troši kako želi. Postoje i neke 'povlastice': naime kad navrši 13 godina kupiti će joj, kaže, i prvi mobilni telefon; a do tada su joj ionako i društvene mreže zabranjene.

Što se tiče droge i alkohola, TikTokerka kaže kako očekuje da će je ćerka lagati, jer je i ona lagala svoju mamu.

- Ne želim da me laže i zakomplikuje svoj život- rekla je, pa bih najradije da Vanesa prvi put alkohol proba u njenoj blizini.

- Kad sam se prvi put napila imala sam napad panike, pa želim da bude sa mnom, u slučaju da i ona bude imala neuspojave - objasnila je, a ako bude htela da puši marihuanu to će isto, kaže, moći pred njom, radije nego da je kupuje od ljudi koje ne poznaje.

- No, time ću se baviti kad bude imala 16, 17 godina - zaključila je mlada mama u svom viralnom postu koji je prikupio na stotine komentara.

- Za dečke Vanesa zna da su samo gubljenje vremena - rekla je i objasnila da joj je svejedno izlazi li njezina kći s dečkima ili curama, ali bi najradije da do 18. godine ne bude u vezi.

- Na temelju iskustva mislim da se tinejdžerske godine treba provesti zabavljajući se s prijateljima, a ne brinući o vezi koja verovatno neće potrajati - rekla je. Isto tako, od svoje će tinejdžerke tražiti da se svake večeri vrati kući pre nego se upali ulična rasveta, osim ako ide na zabavu, kad će morati doći do jedan sat.

- Ali moram ja imati adresu ili je odvesti i pokupiti. Za nju u 1 ujutro zabava završava; nakon toga se ionako ništa dobro ne događa... - objasnila je.

Bonus video:

00:56

IZGLEDA KAO SVEMIRSKI BROD: Pogledajte kako izgleda stadion u Gentu, gde igra Partizan VIDEO

(Espreso/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.