DADILJA NA SILU HRANI DEČAKA DRŽEĆI MU RUKE IZA LEĐA: Mališan PLAČE na sav glas, roditelji u ŠOKU! (VIDEO)
Dadilja na silu hrani dete, Foto: Printscreen/Dailymail.com

užas

DADILJA NA SILU HRANI DEČAKA DRŽEĆI MU RUKE IZA LEĐA: Mališan PLAČE na sav glas, roditelji u ŠOKU! (VIDEO)

Roditelji su snimak objavili na Fejsbuku i obavestili policiju, koja je uhapsila dadilju

Objavljeno:

Roditelji iz Severne Karoline ostali su u šoku kada su na nadzornoj kameri videli kako dadilja drži dečakove ruke iza leđa i hrani ga na silu, dok mališan plače i doziva tatu.

Laura i Maks Oglesbi na snimku su videli kako dadilja Loren Rov gura hranu u Deklanova (2) usta dok je trebalo da ga čuva u njihovom domu u utorak uveče.

U snimku se vidi kako Deklan vrišti i udara, dok mu Loren drži ruke iza stolice, stavlja kašiku u usta, a onda ih drži zatvorenim. Dečak viče "Ne" i uporno doziva tatu, prenosi Daily mail.

Dadilja je u snimku više puta ponovila dečaku da "jede svoju hranu" dok on plače, dodajući da može da siđe sa stolice tek kada uzme zalogaj.

- Moraš da naučiš da treba da pojedeš svoju hranu - rekla je dadilja u snimku.

Roditelji su snimak objavili na Fejsbuku i obavestili policiju, koja je uhapsila dadilju i optužila je za zlostavljanje deteta.

Mak Oglesbi je rekao da je snimak koji su objavili samo "mali deo od dva sata koje je Rov provela radeći ovo njihovom sinu".

Nakon incidenta, Laura je poslala snimak dadilji, zajedno sa porukom na koju nikad nije dobila odgovor.

- Više nam nisi potrebna, a moj predlog je da uopšte ne radiš kao dadilja dok ne naučiš kako da se strpljivo ponašaš sa decom - napisala je ona.

Mediji prenose da je Rov puštena nakon plaćanja kaucije od 2.500 dolara, a sledeće saslušanje zakazano je za 8. novembar.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.