3 ĆERKICE RODILA ISTOG DANA! Jedne u 17 MILIJARDI, zamalo oborile SVETSKI REKORD! (VIDEO)
Kristen, majka devojčica, Foto: Printsceen/Youtube/WKMG News 6 ClickOrlando

Neverovatno!

3 ĆERKICE RODILA ISTOG DANA! Jedne u 17 MILIJARDI, zamalo oborile SVETSKI REKORD! (VIDEO)

Osim što su devojčice rođene istog datuma, sve su rođene sa tri godine razlike

Objavljeno:

Kristen (32) i njen suprug Nik su prvo poželeli dobrodošlicu Sofiji 25. avgusta 2016, a potom i Julijanu 25. avgusta 2018, a kada se rodila i njihova treća mezimica, Mia, 25. avgusta ove godine par je bio oduševljen!

Kada je bila trudna sa drugom ćerkom Julijanom, Kristen je imala osećaj da će treći rođendan svoje prve ćerke provesti u porođajnoj sali, ali kada se to dogodilo po i po treći put, to je bio pravi šok.

- Bili smo šokirani. Što smo se bližili 25. avgustu i smo se više šalili na tu temu - rekla je Kristen za "Metro" i dodala da je Sofija u međuvremenu samouvereno govorila drugima da će za šesti rođendan dobiti još jednu sestru!

Osim što su devojčice rođene istog datuma, sve su rođene sa tri godine razlike. Naime, Sofija ima šest godina, Julijana tri, a sada ima Mia tri meseca. Ponosni roditelji su takođe rekli da devojčicama nije problem što dele rođendan.

- Sofija je veoma emotivna u vezi sa mnogim stvarima, ona ceni jedinstvenost i misli da je veoma posebna. Ali jednostavno voli da svoj rođendan deli sa sestrama - rekla je Kristen.

Sofija i Julijana zajedno odlučuju o temiatici žurke dok, ali kada i mala Mia poraste, sestre će je voljno uključiti u planiranje. Međutim, roditelji su istakli da devojčice imaju odvojene torte tako da svaka ima svećice samo za sebe i svoje želje.

U svetu statistike, šanse da troje dece iz iste porodice dele rođendan su veoma male.

- Izuzetno retko se to dešava. Razgovarali smo sa nekim statističarima i oni kažu da je to veoma teško izračunati - objasnila je doktorka Kristina Greves koja radi u bolnici u Orlandu.

Međutim, Lamertovi nisu jedina porodica koja je doživela takav fenomen. Nosilac svetskog rekorda za najviše dece rođene u jednoj porodici istog dana je porodica Kamins iz Virdžinije koja je imala petoro - Ketrin, Kerol, Čarls, Klaudija i Sesilija rođeni su 20. februara, ali različitih godina.

Statističari su takođe 1977. procenili da su šanse da se to dogodi 17,7 milijardi prema jedan.

Bonus video:

00:06

PRIZOR KOJI TOPI I NAJLEDENIJA SRCA: Mihin prvi susret sa unukom

(Espreso/Naj Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.