BOLJE DA NI NE ZNATE KAKO JE ZOVU SAD: Mlada Nikole sa 15 ostala TRUDNA, a zbog 1 stvari se uopšte NE KAJE (VIDEO)
Ispovest Nicole, Foto: Printscreen/Tviter

ispovest

BOLJE DA NI NE ZNATE KAKO JE ZOVU SAD: Mlada Nikole sa 15 ostala TRUDNA, a zbog 1 stvari se uopšte NE KAJE (VIDEO)

Nicole je otkrila da ju je njena majka isprva nagovarala na pobačaj, no kada je saznala da nosi blizance, bila je presrećna

Objavljeno: 21:40h

Mlada majka prisetila se reakcija bližnjih kada im je saopštila da je sa samo 15 godina trudna i čeka blizance, prenosi The Sun.

Nicole, koja na TikToku redovno objavljuje sadržaj vezan uz majčinstvo, tvrdi da su se reakcije o majčinstvu promenile s godinama te joj sada mnogi govore da je tzv. "MILF".

U jednom od videa otkrila je da su ju ljudi posramljivali kada je zatrudnela kao tinejdžerica te da su joj savetovali pobačaj.

"Kada sam imala 16 godina, napravila sam test na trudnoću i bio je pozitivan. Sutradan sam napravila još dva da budem sigurna da sam zaista trudna. Prva misao mi je bila da sam uplašena, ali uzbuđena. Moj dečko je takođe bio uzbuđen. Tri dana kasnije zapisivali smo imena za decu", prisetila se mlada majka.

Majčina reakcija ju je pogodila

Međutim, kada je nekoliko dana kasnije saopštila vesti mami plakala je zbog njene reakcije.

Njezina prva opcija bio je pobačaj, ali ja se nikad ne bih mogla rešiti nečega što je deo mene. Sve do mog ultrazvuka htela je da pobacim, no kada je saznala da nosim blizanke, bila je oduševljena i presrećna", otkrila je Nicole.

S ocem tada nije razgovarala, ali danas su u dobrim odnosima i on obožava blizanke.

Kasnije je pojasnila da je za trudnoću saznala nedelju dana pre svog 16. rođendana, a otkrila je i da je još uvek s ocem svojih kćeri.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.