ONA JE ČEKALA, ČEKALA I GORKO ZAŽALILA: Poludela je kada ju je dečko tokom ODNOSA pitao OVO! (VIDEO)
Žena, Foto: Printscreen/TikTok/eveculling

SRAMOTA

ONA JE ČEKALA, ČEKALA I GORKO ZAŽALILA: Poludela je kada ju je dečko tokom ODNOSA pitao OVO! (VIDEO)

Nakon prvog vođenja ljubavi je ostala toliko šokirana prljavim govorom svoga partnera da ga je odmah ostavila

Objavljeno: 14:46h

Korisnica TikToka @eveculling savetuje devojkama da spavaju na prvom sastanku a za to, tvrdi, postoji dobar razlog. U viralnom videu otkrila je kako je ona nedeljama upoznavala momka i bili su na 15-ak sastanaka pre nego što su odlučili da imaju odnos.

Nakon prvog vođenja ljubavi je ostala toliko šokirana prljavim govorom svoga partnera da ga je odmah ostavila. "Rekao je najmanje seksi stvar koju je mogao", dodaje ona.

"U redu, ljudi, reći ću vam zašto je važno spavati na prvom sastanku - saslušajte me“, najavljuje Evi i nastavlja: "Dakle, nedavno sam se viđala s tim tipom, krenuli smo polako, verovatno smo imali 10-15 dejtova pre nego što smo imali odnos. Pre toga sam ga pitala voli li što u seksu, ima li kakvih fetiša. Rekao je: 'Ne, nemam baš nikakvih kinkova, ništa neobično."

Sve je bilo u redu, a onda je počeo da priča...

"Kad smo se bacili na posao, isprva je bilo u redu. Njegov polni organ je bio u redu, on je bio u redu, a onda je počeo prljavo pričati", kaže. "Znam što mislite, prljavi razgovori su seksi, prljavi razgovori su vrući - potpuno se slažem, ali ovaj čovek nije govorio tipične stvari… Mogao je reći bilo šta drugo osim onoga što je rekao. Dopustite mi da vam ovo odglumim, u redu, ja sam on: 'Da, da, želiš li zatrudneti? Da, želiš li da u tebe stavim dete tako da svi znaju da si moja, želiš zatrudneti?", prepričava.

Uzrujana, devojka je odmah ostavila tipa. Kaže: "Nisam neko ko bi ismejavao tuđe reči, ali koji đavo? Pitala sam te o tvojim fetišima, nisi mislio da bi mi to trebao reći? Ne kažeš to nekome usred seksa. To je najmanje seksi stvar koju si mogao reći", kaže i nastavlja: "Takođe, tada je rekao: 'Odgovori, odgovori, reci nešto'. Što želiš da kažem? 'Da, hoćeš li platiti moj pobačaj? Želiš biti samohrani otac, da?' Što dovraga?" govori Evi i dalje u šoku.

'Nemojte reći da vas nisam upozorila'

Otkrila je da ga je ostavila odmah nakon toga, dodajući: "Meseci upoznavanja, zbližavanja, građenja poverenja – sve je palo u vodu", Ističe kako je to glavni razlog da se ne čeka sa seksom.

"Spavajte se na prvom spoju. Nemojte reći da vas nisam upozorila. Nema na čemu." Post je preplavljen s gotovo 50 hiljada komentara.

"Postoji razlika između prljavog govora i zastrašujućeg govora", našalio se jedan komentator. Drugi je zadirkivao: "To nije prljavi govor nego pretnja."

Druga korisnica je napisala: "Biću iskrena, zamolila bih ga da prestane. To bi me osušilo poput pustinje Sahare. Ne stidim se, to bi za mene bilo isključenje."

Treći je tvrdio: "Žao mi je što vam moram reći, ali ovo je najčešći prljavi govor", dok je drugi insistirao na tome da se radi o velikom znaku upozorenja.

(Espreso / Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.