BIO JE UBEĐEN DA IM JE BRAK NA VRHUNCU, ONDA SE SVE SRUŠILO: Preko FEJSBUKA saznao da ga ŽENA vara, ali to nije SVE
Prevara, Foto: Profimedia

AUUU

BIO JE UBEĐEN DA IM JE BRAK NA VRHUNCU, ONDA SE SVE SRUŠILO: Preko FEJSBUKA saznao da ga ŽENA vara, ali to nije SVE

Nije se odjavila s Facebook naloga, a njegove sumnje u to da mu nije verna naterale su ga da pogleda poruke

Objavljeno:

Set Megov, 33-godišnjak iz Valdoste u SAD-u prošao je kroz razvod - i to nimalo lak - pa je odlučio da podeli lično skustvo na blogu Love What Matters.

Naime, on i sada već bivša supruga Krisi bili su najbolji prijatelji koji su se zaljubili i venčali kada im je bilo 19 godina. Dobili su četvoro dece, kupili kuću, podržavali jedno drugo u svemu... Činilo mu se, kaže, da im je porodični i bračni život zaista savršen. Sve do jedne večeri kada je seo za Krisin upaljeni laptop...

Nije se odjavila s Facebook naloga, a njegove sumnje u to da mu nije verna naterale su ga da pogleda poruke. Imao je šta videti, supruga ga je varala i to ne s jednim muškarcem, već s nekoliko njih. Počeo je sumnjati da nešto nije kako treba kada se udaljila i počela sve češće odlaziti u noćne zlaske iz kojih bi se vraćala u ranoj utarnjim satima. Pokušao je s njom razgovarati, ali ona je kao izgovor navodila stres na poslu i želju za opuštanjem.

Pokušao je pronaći opravdanje za njenu neveru, ali setio se svega što je ukazivalo na neveru i shvatio je da to traje već dve godine. "Kod kuće je zaključavala telefon, plaćala je stvari u kešu kako ne bih ušao u trag preljuba na osnovu izveštaja iz banke. Priznajem, razum mi je govorio da nešto nije kako treba, no tada sam još imao poverenja u nju. Srce mi je nekako govorilo da me ona ne bi prevarila i da paničim bez veze. Ali, nije bilo tako."

Oseća se, kaže, izdano jer je radio sve kako bi joj olakšao dane i kako ne bi bila pod stresom, a ona je zapravo bila takva jer se zaljubila u nekog drugog. Rastali su se, ali još jedan mali šok je usledio - Krisi je sada u vezi sa ženom, prenosi Daily Mail.

Unatoč tome, Set se fokusira na dobrobit dece i vlastito zdravlje, a na Facebook profilu je otkrio i da ima novu devojku.

(Espreso / Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.