"OSEĆAO SAM SE KAO DA MI JE ŽIVOT GOTOV": U nesreći izgubio POLNI ORGAN, teška tragedija mu obeležila ŽIVOT!
Ilustracija, Foto: Profimedia

STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA

"OSEĆAO SAM SE KAO DA MI JE ŽIVOT GOTOV": U nesreći izgubio POLNI ORGAN, teška tragedija mu obeležila ŽIVOT!

Pol je u nesreći slomio vrat, vilicu, karlicu i nos, a zadobio je i ozbiljnu povredu mozga

Objavljeno:

Kad je Amerikanac Pol Beri (29), 2014. godine posle pet pića odlučio da sedne za volan svog automobila, ništa nije slutilo na dobro.

Izgubio je kontrolu nad vozilom zbog uticaja alkohola, sleteo je sa ulice, a nakon što je kroz vetrobransko staklo ispao iz automobila, ostao je prignječen ispod njega, prenosi The Sun.

Pol je u nesreći slomio vrat, vilicu, karlicu i nos, a zadobio je i ozbiljnu povredu mozga. Nakon povrede karlice, Polu su morali lekari da amputiraju penis i jedan testis.

- Morali su da amputiraju moju muškost. Kao da su srušili drvo i ostao je samo panj. Ironično, jer se nikad nisam osećao da sam muškarac, a posle nesreće osećam se kao muško više nego ikad, rekao je.

- Želim svetu da ispričam kako je ovo emocionalno i psihički uticalo na mene, nastavio je on.

Te kobne 2014. godine išao je u posetu svojoj tadašnjoj devojci, a posle nekoliko pića i neoprezne vožnje dogodila se tragedija koja mu je obeležila život.

- Lekari su mi rekli da mi je srce stalo na nekoliko sekundi dok se automobil prevrtao. Proveo sam pet nedelja u komi i zadobio 13 šavova na licu. To sada ne može da se primeti, jer je odlično obavljen posao, rekao je.

Kad je saznao da je ostao bez testisa, Pol je bio devastiran.

- Osećao sam se kao da mi je život gotov. Lekari su me pitali imam li zamrznute spermatozoide, jer prirodnim putem neću moći da imam decu, rekao je mladić koji od 14. godine mašta o tome da jednog dana da ima ćerku.

Frizer za pse proveo je 6 meseci u invalidskim kolicima, a oporavak je bio izrazito težak. Za vreme oporavka motivacija mu je bila njegova labradorka Res o kojoj je brinula njegova sestra Danijel.

-Shvatio sam da za stvari za koje umireš, isto tako i živiš. Moja tadašnja verenica, moj pas, moja porodica, pomogli su mi da izađem iz mraka. Moj pas mi pomaže više nego što sam ikad mogao da zamislim, daje mi svrhu da se svaki dan probudim. Ne radim da bih za sebe dobio novac, nego za njenu skupu hranu za pse, rekao je.

Pol u budućnosti razmišlja o transplantaciji penisa.

- Zasad nemam dovoljno novca za taj zahvat, ali ako do toga dođe u budućnosti, biću zadovoljan, rekao je ovaj hrabri mladić koji trenutno uživa u svakom novom danu koji mu je poklonjen.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Jutarnji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.