PEDOFILIJA I IZDAJA: Jeziva tajna koja se krije iza divne priče o čoveku i mačku (FOTO)
Foto: Reuters

KO BI REKAO

PEDOFILIJA I IZDAJA: Jeziva tajna koja se krije iza divne priče o čoveku i mačku (FOTO)

Knjiga i film koji opisuju Bouenov život u Londonu 1997, nakon što je kao 18-godišnjak otišao iz Australije. Počeo je da konzumira heroin i spavao je na ulici, a onda je našao riđeg mačka.
Objavljeno:

U seriji knjiga o mačku Bobu, njihov autor Džejms Bouen opisuje svoj život beskućnika u društvu riđeg ljubimca, ali i odaje priznanje svojoj devojci Bel, bez koje bi, kako kaže, bio “izgubljen”. Međutim, majka autora nedavno je otkrila stravičnu istinu koja se krije iza nekih od događaja opisanih u bestseleru po kome je snimljen i holivudski film.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Džejmsova majka, Penelope Hartford-Dejvis (64), tvrdi za “San” da je devojka njenog sina, Bel - čije pravo ime glasi Kersti Širli - pobegla sa njegovim očuhom, pedofilom Markom Ludemanom, kao i da je to bio događaj koji je "uništio njenog sina", prenosi "Dejli mejl". Džejmsov očuh Ludeman (58) čeka presudu u Sidneju drugog decembra, nakon što je priznao da je seksualno napao osmogodišnju devojčicu.

foto: Profimedia

Penelope je izjavila da je ostavila Ludemana pošto ga je zatekla u krevetu s Kersti (33) u njihovom domu u Hobartu. Bouenova majka, koja je sedam godina bila u braku s Ludemanom, tvrdi da je sin kriv za to što ga je bivša devojka varala i da je ta avantura upropastila njihov odnos.

foto: Reuters
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.