NA SUDU ZBOG "GLASNIH ORGIJA": Prostitutku skupo koštao rad od kuće, izbačena iz SVOG DOMA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

"KUĆA GREHA"

NA SUDU ZBOG "GLASNIH ORGIJA": Prostitutku skupo koštao rad od kuće, izbačena iz SVOG DOMA!

Umesto toga, poslušala je vladine savete o radu od kuće i svoj dom pretvorila u 'Kuću greha'

Objavljeno:

Prostitutka iz Mančestera izbačena je iz svog doma i završila na sudu nakon što su se susedi požalili na njen "rad od kuće" tokom zaključavanja uzrokovanog pandemijom koronavirusa.

Nikola Pari (29) imala je "glasne orgije" sa desetak muškaraca odjednom u svojoj kući u Vudhaus Parku, a dešavalo se i da su klijenti čekali na svoj red, u automobilima ispred njene kuće.

Pari je inače bila zaposlena u jednoj javnoj kući u centru Mančestera, ali od novembra 2020. do februar 2021. nije mogla da radi "na svom radnom mestu" zbog epidemioloških mera koje su uvedene.

Umesto toga, poslušala je vladine savete o radu od kuće i svoj dom pretvorila u 'Kuću greha', u kojoj su ona i druge prostitutke praktikovale glasan seks u svako doba dana uz otvorene prozore, što je razbesnilo njihove komšije.

Slučaj je završio na sudu, a navodi se kako je Pari jednog jutra zamolila osobu iz komšiluka da se brine o njenom 6-godišnjem sinu dok se ona bavila svojim klijentima. Policija je morala da interveniše nakon što je jedna komšinica vodila dnevnik nezakonitih susreta u kući u kojoj su se "menjale prostitutke", a jedan od "klijenata" obratio joj se dok je bila u svom vrtu i raspitivao se za seksualne usluge.

Tokom tih meseci intenzivnog rada, dogodio se i jedan incident pa je Pari viđena kako stoji na krovu svog doma s pismom upozorenja u rukama, pritom glasno vičući: "Svi ste je*eni ku*vini sinovi! Ko se od vas žalio na mene? Sada imam je*eno pismo! Ko je to učinio?"

Kasnije je uhapšena zbog incidenta u kojem se skinula gola nasred ulice za vreme saobraćajne gužve, tvrdeći da je "morala da privuče pažnju vozača jer je bežala od klijenta zlostavljača".

Pari sada živi iznad jednog salona za masažu, a priznala je da je kriva za optužbe koje su se odnosile na neodržavanje kuće i kršenje javnog reda i mira. Istraga je započela u novembru prošle godine nakon što je Pari počela da se žali komšijama zbog nemogućnosti rada u javnoj kući zbog kovida 19.

Imala je nekoliko razgovora s predstavnikom stanara i bila je upozorena na neprimereno ponašanje. U sudskom izveštaju se navodi da je Pari takođe imala problema s kokainom kao i da se nalazi u teškoj situaciji. Trenutno joj je dopušteno da kontaktira svog maloletnog sina samo jednom nedeljno po sat vremena.

Parije priznala krivicu i posedovanje kokaina pa mora da odradi 12-mesečni dobrotvorni rad, koji uključuje i šestomesečni program rehabilitacije zbog zavisnosti od droge. Kažnjena je sa 80 funti i mora da plati 180 funti sudskih troškova.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Jutarnji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.