"BILA SAM PRESTRAVLJENA": Ženu probudio GLASAN PRASAK,a onda je na svom jastuku ugledala nešto NESVAKIDAŠNJE (FOTO)
Ilustracija, Foto: Profimedia

ŠOKANTNO!

"BILA SAM PRESTRAVLJENA": Ženu probudio GLASAN PRASAK,a onda je na svom jastuku ugledala nešto NESVAKIDAŠNJE (FOTO)

Jedino što mogu da pomislim je da je život dragocen i da može da nestane u svakom trenutku

Objavljeno: 14:58h

Rut Hamilton početkom ove nedelje je probudio glasan prasak, ali nije mogla da shvati odakle dolazi buka, sve dok nije pogledala u plafon i primetila rupu, a zatim i osetila da je prekrivena prašinom. Podižući se iz kreveta, videla je o čemu je reč - kamen veličine pesnice stajao je na jastuku.

U panici, Rut iz Britanske Kolumbije u Kanadi, pozvala je policiju i nakon izvršene istrage utvrđeno je da je kamen zapravo meteor i da je potencijalno star nekoliko milijardi godina, prenosi "Dejli star".

- Odmah smo zvali ljude koji rade u kanjonu da vidimo da li je u pitanju miniranje, ali nije. Rekli su da su videli jako svetlo na nebu, koje je eksplodiralo i proizvelo buku. Drhtala sam i bila prestravljena kada se to dogodilo. Mislila sam da je neko provalio ili da je u pitanju pištolj. Gotovo da smo osetili olakšanje kada smo shvatili da je nešto palo sa neba - ispričala je Rut.

Dodaje da je "potpuno oduševljena" što je kamen iz svemira, koji bi mogao da bude star nekoliko milijardi godina, pao baš na njen jastuk, međutim, da se "prizemljio" samo nekoliko centimetara u stranu, bila bi to potpuno drugačija priča.

- Jedino što mogu da pomislim je da je život dragocen i da može da nestane u svakom trenutku, čak i kada mislite da ste sigurni i zaštićeni u svom krevetu - nadam se da to više nikada neću uzimati zdravo za gotovo - zaključila je Hamilton.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.