DEČKO JU JE NAKON 5 GODINA PREVARIO SA SESTROM: Porodica je uradila nešto što NIKAKO nije mogla da OČEKUJE
Devojka, Foto: Profimedia

UŽAS

DEČKO JU JE NAKON 5 GODINA PREVARIO SA SESTROM: Porodica je uradila nešto što NIKAKO nije mogla da OČEKUJE

Bili smo ozbiljni sve do jula kada sam ga u svojoj spavaćoj sobi zatekla kako se vata sa mojom sestrom", napisala je anonimna 25-godišnjakinja

Objavljeno:

Jedna 25-godišnjakinja na Redditu je otkrila da ju je dečko prevario s njenom sestrom koja je ubrzo s njim i zatrudnela, prenosi The Sun.

"Moj otac je oženio majku moje polusestre kada sam imala četiri godine, a ona tri. Živele smo zajedno većinu života i roditelji smo. Bile smo jako bliske. Kada je imala 14 godina obolela je od raka i bila je bolesna naredne dve godine. U međuvremenu se u potpunosti oporavila. Tokom tog oerioda naši roditelji su postali previše zaštitnički nastrojeni. Uz to, puno su tražili od mene. Odustala sam od vannastavnih aktivnosti kako bih se zaposlila (novac je pokrivao njene bolničke račune) i vozila ju na preglede", napisala je anonimna devojka u objavi.

"Nisam išla na ples, a u druge zabavne aktivnosti sam trebala uključiti nju. Gotovo na sve ovo sam svojevoljno pristala, jedina iznimka bila je odustajanje od odbojke. Naljutila sam se zbog toga, ali ubrzo sam bila kažnjena. Mislim da je jedan emocionalni slom bio u redu s obzirom na okolnosti", dodala je.

Uhvatila ih u svojoj spavaćoj sobi

U nastavku je otkrila da je na fakultetu upoznala dečka Bena. Na trećoj godini postali su par, a nakon diplomiranja uselili su se u zajednički stan.

"Živeli smo zajedno tri godine. Bili smo ozbiljni sve do jula kada sam ga u svojoj spavaćoj sobi zatekla kako se vata sa mojom sestrom", napisala je anonimna 25-godišnjakinja.

Nakon toga je ostavila Bena i izbacila ga iz stana. Sestra joj se takođe ispričala za sve što se desilo.

"Mislila sam da mi daje prostora da sve svarim, ali prošle nedelje me nazvala i pitala me možemo li se naći. Rekla mi je da su ona i Ben zaljubljeni i da mi je to htela rći pre nego što počnu deliti zajedničke fotke na društvenim mrežama. Napustila sam restoran besna i nisam platila svoj deo računa. Kasnije mi je preko aplikacije poslala zahtev za plaćanje. Sve je prepričala roditeljima koji su me potom pozvali k sebi da bi mi rekli da su razočarani u mene jer ne podržavam sestrinu vezu s Benom", prepričala je uzrujana d

Roditelji su zapretili prekidanjem kontakta

U tom razgovoru spomenuli su činjenicu da njena sestra zbog bolesti nikad nije naučila kako da socijalizuje i upoznajr ljude, s čime se ona ne slaže. Roditelji su joj čak zapretili da više neće razgovarati s njom ako ne prihvati vezu svoje sestre i bivšeg dečka, uvereni kako je samo ljubomorna na nju.

"Da budem jasna - nisam ljubomorna. Nisam uzrujana jer ju je Ben odabrao. Tužna sam zbog kraja naše veze i osećam se izdano, ali Bog zna da ne želim biti s preljubnikom. Ljuta sam jer je moja sestra izabrala Bena, a ne mene. Ljuta sam jer je spavala s Benom znajući da smo nas dvoje u dugoj i predanoj vezi i zato što je i dalje s njim iako zna koliko me to boli", pojasnila je.

Sestra zatrudnela s njenim bivšim dečkom

U originalnu objavu potom je dodala šokantan obrat.

"Izgleda kako moja sestra nije samo u vezi s Benom, već je četiri meseca trudna s njegovim detetom. To znači da su se njih dvoje ševili duže nego što sam pretpostavljala. Moji roditelji svim silama žele da joj oprostim jer im upropašćujem iskustvo s prvim unučetom. Tako je, ja sam manje važna svojoj pomajci nego objavljivanje fotki ultrazvuka na Facebooku", napisala je šokirana devojka.

Prekinula kontakt sa porodicom

Stotine korisnika Reddita očajnički su hteli da saznaju nastavak priče pa im je uslišila želje.

Otkrila je da je razgovarala sa sestrom koja joj je rekla da bi volela da jedna drugoj ostanu u životima i nakon rođenja bebe.

"Pitala me bih li bila kuma detetu. Da je nisam isekla, bila bih joj banka i staratelj. Rekla sam joj da više ne mogu biti u njenom životu. Ostavila sam je samu i uplakanu u klupi na parku. Osećala sam se kao najgora osoba na svetu", napisala je u nastavku.

Roditeljima je u e-mailu objasnila da se oseća izdano i da će prekinuti kontakt s njima. Pomajka joj se izvinila rekavši kako su ju emocije svladale jer je mislila da njena biološka ćerka nikad neće moći imati svoju decu. Međutim, otac joj nije ništa odgovorio i to ju je najviše pogodilo, dok ju je Ben pokušao kontaktirati s lažnog profila, no blokirala ga je pre nego što je pročitala poruku. Članovima šire porodice objasnila je situaciju i otkrila da se distancirala od porodice.

"Osećam se usamljeno i loše, ali mislim da sam donela ispravnu odluku", zaključila je devojka.

(Espreso/Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.