IZNENADA JOJ UMRO MUŽ: Nakon mesec dana njegovi roditelji joj došli na vrata i ŠOKIRALI je 1 zahtevom!
Ilustracija, Foto: Profimedia

ŠOKANTNO!

IZNENADA JOJ UMRO MUŽ: Nakon mesec dana njegovi roditelji joj došli na vrata i ŠOKIRALI je 1 zahtevom!

Nije mogla da veruje da su potegli ovu temu

Objavljeno:

Korisnica Reddita otkrila je na forum stranici “Jesam li ja se…a? (“Im I the As****e?”) da je nedavno imala neverovatno neprijatno iskustvo sa roditeljima tek preminulog supruga.

Žena iz SAD istakla je da je pomislila da je u pitanju neka šala, doduše u vrlo neprikladnom momentu njenog života, ali – šala.

– Suprug se razboleo i otkrili smo da ima rak. Nismo želeli nikom da govorimo o čemu se radi, verovali smo da će živeti još neko vreme. Ipak, pred samu smrt, morala sam da i njegove roditelje upoznam sa situacijom. Bili su, razume se, pogođeni kao nikad pre. Nakon što je umro, organizovali smo sve da bude pristojno sahranjen i nismo se svađali između sebe, iako smo imali povoda pošto se nismo baš idealno slagali – kaže udovica.

Ona dodaje da su njegovi roditelji mesec dana posle sahrane došli njoj na vrata i šokirali su je jednim zahtevom.

– Rekla sam im pred njegovu smrt da sam mu zamrznula spermu kako bih mogla da imam još dece. Nisam bila za to, za razliku od njih. Svekar i svekrva su mi sad tražili tu spermu! Preciznije dozvolu da uzmu sve što je u banci sperme od njega. Nisu želeli da ja posle muževljeve smrti imam više bilo šta s njim. Bila sam u šoku. Želeli su tu spermu, kako bi neka druga žena bila oplođena, odnosno da bi oni imali još unuka. Nisam dozvolila to – naglašava udovica.

Ona ističe da je veoma moguće u krivu, odnosno da pogrešno razmišlja.

– Ima logike to što oni žele, ali ipak je bio moj muž. Imamo već dvoje dece. Nije želeo da me vara. Iako nisam bila za zamrzavanje sperme, to bi ponovo bila naša deca, a ne od neke druge žene – napisala je ona na Redditu.

Ljudi su u komentarima ostavili više od 1.600 postova i dosta ih je podelila ova složena situacija.

Dok su jedni tvrdili da je udovica potpuno u pravu i njegovi roditelji nemaju šta da se mešaju u priču sad, drugi naglašavaju da imaju pravo na još unuka, kao i da je njihov umrli sin ipak – njihov.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.