DOKTOR VLADIMIR BRUTALNO PRETUČEN: Dodirnuo pacijentkinju i dao joj kompliment, a onda je uleteo njen MUŽ! (VIDEO)
Deo sa snimka, Foto: Printscreen/Youtube

OPŠTI HAOS

DOKTOR VLADIMIR BRUTALNO PRETUČEN: Dodirnuo pacijentkinju i dao joj kompliment, a onda je uleteo njen MUŽ! (VIDEO)

Azimov je čekao ispred ambulante suprugu koja je izašla u hidžabu

Objavljeno:

Tadžikistanac Bahridin Azimov pretukao je dermatologa Vladimira Žirnokleva koji je, ironije li, dodirivao njegovu suprugu po telu kada ju je pregledao u Nižnjevartovsku u Sibiru.

Azimov je čekao ispred ambulante suprugu koja je izašla u hidžabu. Tada mu je rekla da joj je doktor tokom pregleda rekao da ima prelepu kožu, prenosi RT.

Azimovu je pao mrak na oči i ušao je u ordinaciju udarivši nekoliko puta doktora Vladimira u glavu i po telu.

Žirnoklev je prilikom tuče dobio potres mozga i veče je morao da okonča u bolnici na pregledima.

Azimova supruga je prilikom davanja izjave policiji rekla da joj je doktor Vladimir rekao da joj pokaže laktove, stomak i leđa pošto su to bila centralna područja njenog tela na koje se žalila kada je njena koža u pitanju.

Supruga je istakla da joj doktor nije rekao da se skine. Štaviše, bio je ljubazan, a na kraju pregleda rekao joj je više reda radi, kako joj je koža negovana i prelepa.

Kako u braku ima takav odnos sa suprugom da uvek sve mora da mu kaže, ona mu je spomenula i kompliment koji je Azimova doveo u stanje nervnog sloma.

– Doktor je prešao granicu koja se podrazumeva u našim zakonima i principima među muslimanima. Ako ste doktor, onda radite svoj posao. Komplimenti se ne podrazumevaju – rekao je privedeni Tadžikistanac.

Što se doktora Vladimira tiče, on ističe kako je jednostavno dao kompliment koji je išao u skladu sa onim što je pričao Azimovoj supruzi.

Muslimani bi morali da odluče šta prihvataju a šta ne. Mirnim i konstruktivnim putem. Ući u ordinaciju doktora, razbiti mu nos i rušiti sve pred sobom je divlje i nemoralno ponašanje – rekao je doktor Vladimir Žirnoklev za Komsomoljskaju Pravdu.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Dailystar)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.