"UMORILA SAM SE": Radnica dala otkaz preko razglasa uz DVE SOČNE PSOVKE, snimak ZAPALIO MREŽE! (VIDEO)
Bet Mekgrat, Foto: Facebook printscreen/Beth Mc Grath

NEVEROVATNO

"UMORILA SAM SE": Radnica dala otkaz preko razglasa uz DVE SOČNE PSOVKE, snimak ZAPALIO MREŽE! (VIDEO)

Znala je da će njen potez podići puno prašine, ali nije marila za to

Objavljeno:

Dojučerašnja radnica lanca prodavnica Volmart dala je otkaz tako što se šefovima i pred mušterijama obratila preko razglasa.

Bet Mekgrat iz Luizijane okačila je na Fejsbuk profilu snimak davanja otkaza, koji je u roku od nekoliko dana postao viralan i emitovan je čak i u nekim dnevnicima.

– Pažnja, posetioci Volmarta. Moje ime je Bet i radnica sam odeljenja za elektronske aparate. Radim u Volmartu skoro pet godina i mogu da kažem da svi radimo više nego što treba, a za to ne dobijamo adekvatne plate. Ugovori su sr…e, a menadžment nas tretira užasno svakog dana. Ko god da od nas ima problem s tim, kažu nam da će nam odmah naći zamenu. Umorila sam se. Kompanija starije zaposlene tretira grozno. Džerede, menadžeru prodavnice, ti si perverznjak. Greta i Keti, sram da vas bude kako tretirate zaposlene. Nadam se da ne razgovarate sa svojim porodicama onako kako se nama obraćate. Je..š ove menadžere i je..š ovaj posao. Dajem otkaz – razjasnila je svoj stav Bet preko razglasa.

Na Fejsbuku je narednog dana priznala da nije očekivala ovakvu reakciju pratilaca i količinu podrške koju je dobila.

– Nije mi bila namera da od ovog snimka pravim viralan. Morala sam da izbacim sve iz sebe, sve ono što se dugo taložilo. Želela sam da moj glas bude glas ostalih zaposlenih. Moj savet svima je da se ne plašite da glasno izrazite svoj stav pred šefovima, čak i ako vas pre toga bace u očaj – napisala je Bet na Fejsbuku.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.