VARAO ŽENU SA DILEROM KOKAINA I BIČEVANJE U ARMANIJEVOM ODELU: To su samo neka od STRAVIČNIH iskustava iz TAKSIJA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

BIZARNO

VARAO ŽENU SA DILEROM KOKAINA I BIČEVANJE U ARMANIJEVOM ODELU: To su samo neka od STRAVIČNIH iskustava iz TAKSIJA!

I drugi vozači čuli su mnogošta o preljubama, dok su neki svedočili i vrlo bizarnim susretima

Objavljeno: 19:41h

Hiljade taksista širom sveta odazvali su se na pitanje jednog korisnika Redita da otkriju neke najdublje tajne koje su čuli vozeći putnike u svom automobilu, a evo nekoliko najšokantnijih odgovora.

– Moj ujak je bio taksista u LA. Jednog dana pokupio je dva dečka koji su u automobilu razgovarali o ubistvu koje su se spremali da počine – napisao je jedan od komentatora.

– Nakon nekog vremena počeli su raspravljati trebaju li ubiti i taksistu, jer ih je čuo kako govore o planu i mogao ih je identifikovati. Na kraju su odlučili da neće, ali to je bio dan kada je moj ujak odlučio da prestane da bude taksista – dodao je.

Drugi je napisao: “Jedan putnik priznao je preda mnom da je varao svoju suprugu sa svojim dilerom kokaina, koji je poreklom iz iste zemlje kao i ja. Tako smo došli na tu temu, a navodno je njihova veza trajala 25 godina”.

– Ne znam šta me više impresionira, to da je njihova afera trajala 25 godina, ili to da 25 godina konzumira kokain – napisao je i dodao važan podatak koji je zanimao mnoge: Trgovac kokainom bila je žena. I to vrlo dobra u krevetu, kako je to taksisti opisao putnik.

I drugi vozači čuli su mnogošta o preljubama, dok su neki svedočili i vrlo bizarnim susretima. Tako je jedan vozač video “polugolu ženu srednjih godina u donjem vešu” kako čeka njegovog putnika ispred kuće.

– Dakle, pokupio sam momka iz striptiz kluba, u koji zalaze poznate lokalne slavne osobe. Vozio sam ga u obližnju četvrt i dok sam ulazio u ulicu, primetio sam da kraj garaže stoji polugola sredovečna žena u donjem vešu. Rekao mi je: “ovo je dovoljno blizu”, pa sam stao 20-ak metara od nje. Tad je žena izvukla bič i počela mahati njime, pokazujući prema tlu ispred svojih nogu. Momak je izašao spustivši se na kolena u Armanijevom odelu i počeo puzati prema njoj. Onda je ponovo zamahnula bičem, pokazala na mene i rekla: ‘sad ti’, na što sam zbrisao – piše.

– Radila sam za Uber i jednom mi je putnica, izrazito alkoholizirana gospođa, rekla da se trebalo da se uda za devera, jer je njen muž imao mali penis i nije bio tako zgodan, ali se udala za supruga zato što je on bio puno bogatiji – ispričala je jedna vozačica.

– Jednom sam vozila dvoje medicinskih radnika, a jedan od njih je razgovarao sa svojim kolegom pričajući mu kako su ga nedavno dvojica muškaraca “ljubazno zamolila da pođe s njima” u vilu izvan grada, gde je trebalo da pregleda srce čoveka koji je izgledao kao lokalnih šef mafije, za kojim je tragala policija – ispričao je još jedan taksista.

No, bilo je i zabavnih dogodovština. Tako je jedan taksista vozio čoveka koji je išao da se ušunja u majčinu kuću da ukrade nešto hrane jer sam nije znao da kuva.

– Rekao bih da je imao oko 50, kad je seo u auto rekao je da ne zna da kuva, pa nema druge nego da krišom ukrade nešto hrane od mame – napisao je.

– Moja najbolja vožnja bila je kad mi je u automobil ušao glumac Majkl Fasbender, pa zamolio da ga povezem da kupi burger, nakon čega smo pevali karaoke sve do hotela. Rekao mi je da mu je još kao tinejdžeru san bio da postane rok zvezda. Bio je totalno kul – napisao je jedan taksista.

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.