SKANDAL, SESTRE SE SKIDALE ISPRED PACIJENATA U STARAČKOM DOMU, A TO NIJE ONO NAJGORE: Kamera sve zabeležila, UŽAS
Devojke, Foto: Profimedia

hororčina

SKANDAL, SESTRE SE SKIDALE ISPRED PACIJENATA U STARAČKOM DOMU, A TO NIJE ONO NAJGORE: Kamera sve zabeležila, UŽAS

Neimenovane devojke su napravile incident kada su s telefonima u ruci maltretirale jednu dementnu pacijentkinju, ispred koje su tverkovale i plesale sve dok joj nisu sele u krilo

Objavljeno: 18:32h

Dve sedamnaestogodišnje tinejdžerke iz Minesote izvedene su ovih dana na sud zbog skandala koji su priredile 2020. godine u staračkom domu u Dosonu.

Neimenovane devojke su napravile incident kada su s telefonima u ruci maltretirale jednu dementnu pacijentkinju, ispred koje su tverkovale i plesale sve dok joj nisu sele u krilo.

Dok je jedna od sestara stajala ispred bake, druga ju je poljubila u usta smejući se u kameru.

Potom su nastavile da plešu, sve dok jedna od njih nije skinula nesrećnoj ženi majicu i brushalter kako bi joj snimile grudi. Potom su se i same skidale pred ženom.

Nadzorna kamera sobe sve je snimila, pa je jedan od čuvara, videvši šta se dogodilo, slučaj prijavio upravniku. Devojke su momentalno suspendovane.

Dok je policija istraživala slučaj, ispostavilo se i da su još najmanje jednom uradile sličnu stvar sa jednim od pacijenata, prenosi Fox 9.

Policija je istakla da je njihov ples koji je kamera zabeležila trajao više od pola časa, dok su nekoliko puta baku i gurale u kolicima po sobi, imitirajući je zlurado. Ni to im nije bilo dovoljno, pa su uzele vodene pištolje i prskale su se pred ženom, a onda su i nju okupale vodom, pa se žena posle i prehladila.

Obe devojke radile su u staračkom domu manje od godinu dana. Pet dana posle suspenzije, zvanično su otpuštene, a sva je prilika da ovim poslom više neće moći da se bave.

Najveća tragedija je što je porodica posle ovog incidenta dobila i najgore vesti – nesrećna žena je mesec-dva kasnije preminula u domu.

– Ovo je nečuveno. Ne možemo ni da zamislimo kako se osećala porodica preminule pacijentkinje kada je saznala za ovaj slučaj. Jedna od devojaka došla je na sud nasmejana ne pokazujući ni zrno kajanja – rekla je Lori Buhejm, tužilac okruga Lakvi Parle.

Bonus video:

01:20

NJEGA NIJE SRAMOTA DA RADI NA NJIVI! Ovaj mladić mukotrpnim radom zarađuje za hleb i PONOSI SE TIME!

(Espreso / Newyorkpost)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.