"ZADNJICA MI GORI"! Odvela BABU kod lekara, pa doživela šok kada je medicinska sestra ušla u sobu
Bolnica, ilustracija, Foto: EPA / YANNIS KOLESIDIS

šta vi mislite?

"ZADNJICA MI GORI"! Odvela BABU kod lekara, pa doživela šok kada je medicinska sestra ušla u sobu

Kako je opisala pomalo besna žena, čim je kročila unutra, šokirala se neprijatnošću, pa čak i vulgarnošću osoblja koje ih ih primilo

Objavljeno:

Jedna anonimna žena podelila je svoju ispovest u kojoj je opisala kakvu je neprijatnost doživela u najkritičnim trenucima u svom životu.

Ona je, naime, odvela svoju baku u bolnicu, ali se, čim je kročila unutra, šokirala neprijatnošću, pa čak i vulgarnošću medicinske sestre koja ih je primila.

Kako je istakla, tokom pregleda je jedan od članova medicinskog osoblja uputio neprimerne komentare medicinskoj sestri na stažiranju. Ipak, u tom trenutku, šokirana žena nije bila sigurna da li je preterala sa svojom reakcijom, ili se lekarska etika poprilično promenila.

-Danas sam odvela baku na pregled kod medicinske sestre. Pre nego što je medicinska sestra počela, rekla je:”Izivinite me na trenutak, moram da skoknem do WC-a.”

-Znam da nije ništa opsovala, ali me je ovo malo izbacilo iz takta. U sobi je sa njom bila i medicinska sestra na stažiranju, koja je sama započela pregled dok je ova bila u toaletu. Kada se vratila, studentkinja joj je rekla: “Opet?”, na šta je sestra odgovorila: “Treći put od jutros, zadnjica mi doslovno gori!” A onda su obe prasnule u smeh – ispričala je šokirana žena.

-I moja baka se nasmejala, a medicinska sestra ju je pogledala i rekla:” Bože, tako mi je žao, ignorišite moje reči”, a onda su počele da se šale – zaključila je ona i podelila svoju ispovest sa javnošću, pa se upitala da li je u redu što je medicinska sestra podelila sa njima svoje intimne probleme, ili je pak, nešto tako neprimereno.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.