SLON PROVALIO U KANCELARIJU NACIONALNOG PARKA: Niko nije mogao de veruje ŠTA JE UNUTRA NAŠAO I POJEO
Slon, Foto: Reddit

NEVEROVATNO

SLON PROVALIO U KANCELARIJU NACIONALNOG PARKA: Niko nije mogao de veruje ŠTA JE UNUTRA NAŠAO I POJEO

Nije učinio ništa, ali se tiho vratio u šumu nakon oskudnog obroka

Objavljeno:

Glad zaista ne pita, a dokaz za to je slon Bunshuai. Taj inače divlji slon, koji živi na Tajlandu, prošetao je do kancelarijskog prostora nacionalnog parka u kome živi. Prvo je tražio travu, tražeći lep zalogaj, a kad nije mogao, krenuo je dalje.

Ali u ovom slučaju to više ne znači povratak u šumu, već ulazak u prostorije i nastavak potrage za hranom. Pretražio je sve, ali ništa nije bilo jestivo. Ali onda je pronašao nešto ukusno: hranu za mačke. Posuda nije bila puna, ali Bunshuai je bio skroman momak, koji je pokupio ostatke. Jasno je da preostala hrana za mačke nije neka količina, ali ipak je sa zahvalnošću pokupio ono što je pronašao.

Neobične zvukove čuo je zaposlenik Nacionalnog parka Natthakan Charoendong, koji je došao da vidi o čemu se radi. Iznenadio se kada je ugledao slona kako jede iz posude za mačke. Tek što je prožvakao poslednje zalogaje kad ga je ugledao, pa se počeo polako povlačiti prema izlazu. Čim je izašao, slon se vratio u šumu.

- Bojao sam se da bi mogao razbiti prozor, ali bio je miran i očigledno nas je posetio samo da pojede hranu za mačke. Nije ostavio nikakvu štetu iza sebe - rekao je Natthakan.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.