PATIKE SA OSTACIMA LJUDSKIH STOPALA SVE ČEŠĆE SE POJAVLJUJU NA OBALI OKEANA: Lekar misli da ZNA o čemu je reč!
Ilustracija, Foto: Profimedia

au

PATIKE SA OSTACIMA LJUDSKIH STOPALA SVE ČEŠĆE SE POJAVLJUJU NA OBALI OKEANA: Lekar misli da ZNA o čemu je reč!

Video snimak doktora koji otkriva misteriju zašto se patike sa odsečenim stopalima stalno pojavljuju na plažama pacifičkog severozapada postao je viralan na TikToku

Objavljeno:

Od 2007. godine najmanje 20 ljudskih stopala u patikama isplivalo je na obali severozapadnog Pacifika.

Teorije zavere o otkrićima stopala u Salish Sea -u prethodno su okrivile serijskog ubicu sa fetišom.

Ali, kako je britanski lekar objasnio svojim 4 -milionskim sledbenicima TikToka, to je najverovatnije rezultat modernog dizajna patika.

Video snimak doktora koji otkriva misteriju zašto se patike sa odsečenim stopalima stalno pojavljuju na plažama pacifičkog severozapada postao je viralan na TikToku.

Najmanje 20 ljudskih stopala isplivalo je od obale Salish Sea -a, koje se proteže od kanadske Britanske Kolumbije do američke države Vashington, od avgusta 2007. godine, izveštava Mirror.

Najnoviji primer zbio se na Novu godinu 2019. godine kada su oni koji su uživali na plaži na ostrvu Džeti u Everettu u Vašingtonu našli nogu u čizmi.

Dok su teoretičari zavere sugerisali da su jeziva otkrića mogla biti žrtve serijskog ubice sa fetišom ili mafija koja je odlagala tela, dr Karan Raj je rekao svojim pratiocima na TikTok-u da postoji jednostavnije objašnjenje.

U videu koji je sada gledan više od 650.000 puta, Raj je objasnio da su otkrića stopala sve do ljudske anatomije, a delimično i do dizajna obuće.

"Kad ljudski leš padne na dno okeana, ribe čistači ga brzo napadnu", rekao je Raj u videu. "Ovi čistači lenji su hranioci i više vole da se hvataju u koštac sa mekšim delovima tela od žilavih, jezivih delova."

Raj je objasnio kako su neki od najmekših delova ljudskog tela tkiva i ligamenti oko gležnjeva. "Kada se čistači nagrizu na ovo, stopalo će se prilično brzo odvojiti od ostatka tela", nastavio je doktor.

(Espreso / Yahoo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.