Tatjani je muž MONSTRUM zamalo ODSEKAO ruku: “Seo je na mene, a onda mi je stavio kapu na glavu”!
Tatjana Pavlov, Foto: Youtube printscreen/Caters clips

UŽAS

Tatjani je muž MONSTRUM zamalo ODSEKAO ruku: “Seo je na mene, a onda mi je stavio kapu na glavu”!

On je rešio da naudi svojoj bivšoj supruzi iz zavisti i ljubomore, a nesrećna devojka je prošla kroz pravu torturu

Objavljeno:

Evgenije Pavlov (31) napao je prošle godine svoju bivšu suprugu Tatjanu Pavlovu (29) u dobro isplaniranom potezu kojim je namerio da joj uništi posao, kako bi prestala da bude samostalna i bila primorana da mu se vrati, a ovaj monstruozni slučaj i dalje ne prestaje da šokira javnost.

Naime, nezaposleni Evgenije rešio je da Tatjanu, uspešnu manikirku, povredi tako što će joj sekirom uništiti ruke, kako ne bi mogla da samostalno zarađuje i izdržava sebe i njihovu decu.

Pavlov je, prema policijskom izveštaju, čekao da majka njihovo dvoje dece dođe kući, nakon što decu pokupi iz vrtića. Tada joj je ponovo zatražio da se pomire i počnu da opet žive zajedno. Tatjana je to odbila, uz reči da želi da nastavi da radi i izdržava sebe i decu bez njegove pomoći.

Čuvši to, Evgenije ju je udario pesnicom u lice, usled čega je pala na trotoar. Tada je ispod kaputa izvukao sekiru i rekao joj: “Sad ćemo da vidimo kako ćeš da radiš”.

Tatjana je, opisujući medijima iz bolničkog kreveta napad, rekla sledeće:

– Seo je na mene, kolenima mi držeći ruke da ne bih mogla da se pomeram. Udarao me je i držaljom i sečivom sekire, a onda mi je uzeo jednu ruku i krenuo da mi odseče prst, potom je okrenuo sekiru da bi mi i smrskao kosti. Desni zglob mi je potpuno uništen. Lekari kažu da nema šanse da se tu nešto spasi – priča ona.

U jednom trenutku je Evgenije poslušao njene molbe da prestane, ali samo pod uslovom da se zakune da ga neće prijaviti policiji.

– Ponudio mi je da me odveze kući, ali odbila sam. Morala sam u bolnicu. Zamolila sam ga da me odvede u bolnicu i zaklela se da neću reći da mi je on to uradio – kaže ona.

– Stavio mi je kapu na glavu, da mi ne bude hladno i otišao je. Bio je potpuno smiren, kao da smo u potpuno normalnoj situaciji. Lekari su mi rekli da ne mogu da mi prišiju mali prst – kaže ona.

Inače, Tatjanini prijatelji kažu i da se Tatjana nekoliko puta obraćala policiji zbog nasilničkog ponašanja Evgenija, koji joj je čak i pretio nožem, ali njene molbe bile su ignorisane.

– Govorio joj je: Bićeš moja ili ću te ubiti. Niko drugi ne može da te ima – rekla je jedna njena prijateljica.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.