TROČLANA PORODICA PRINUĐENA DA ŽIVI NA TERASI: Stan napustili zbog DUHA, tvrde da im pravi nered, JECA i lupa!
Terasa, Foto: Twitter/R. Margot

ŠOKANTNO!

TROČLANA PORODICA PRINUĐENA DA ŽIVI NA TERASI: Stan napustili zbog DUHA, tvrde da im pravi nered, JECA i lupa!

Kada su se raspitali ko je pre živeo na tom mestu, sve im je bilo jasno

Objavljeno:

Tročlana porodica iz francuskog mesta Replong poslednjih mesec dana prinuđena je da živi na terasi.

Razlog “preseljenja” na balkon je, kako oni tvrde, pojava duha koji im po kući pravi nered i više od njega ne mogu ni da spavaju.

Patricija i David kažu da im je i ćerka sad toliko uplašena da neće više u kuću. Ulaze samo kad moraju u toalet, a i tada čuju u pozadini jecanje i lupanje po prozorima.

Kako finansijski nisu u stanju da se zaista i presele, a nemaju nekog člana familije kod koga bi privremeno prešli, Patricija i David po ceo dan gledaju da budu ili napolju ili na terasi, piše Le Progres.

– Buka je počela sa nekakvim lupanjem po prozoru. Mislili smo da je promaja. Potom smo primećivali senku kako prolazi stanom. Onda su svetla počela nasumice da se pale i gase, potom i televizor. Telefonska linija bila bi u kvaru, a vrhunac je bio kad bismo u toku noći čuli neko jecanje – kaže Patricija za pomenuti francuski list.

Raspitali su se u kraju ko je živeo pre u stanu, pošto su ga kupili preko agencije. Dobili su informaciju da je na tom mestu davno, pre više od 100 godina bila jedna starija žena kojoj su u kratkom periodu svi preminuli i ostala je sama.

– Teško je živela i bila je ljuta na “ceo svet” što su je svi napustili. Na mestu zgrade u kojoj je naš stan, bila je ta njena kuća koja je posle srušena. Ubeđeni smo da se radi o duhu te pokojnice. Kao da nas tera iz kuće u kojoj nismo ni godinu dana – kaže Patricija.

Zbog toga je porodica kupila šatore u kojima sada živi. Iako im komšije nude smeštaj kod njih, oni ne žele da napuštaju nešto u šta su uložili svu ušteđevinu. Ostaje samo pitanje kako će živeti na terasi kada padne kiša ili sneg.

Bonus video:

01:34

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.