Kako ZAPRAVO izgleda SEKS s prostitutkom u Amsterdamu (FOTO)
Foto: Profimedia

Iz prve ruke

Kako ZAPRAVO izgleda SEKS s prostitutkom u Amsterdamu (FOTO)

Ovo je vodič kroz odnos prostitutke i klijenta - od razloga posete do tehničkih detalja i opisa "uživanja"
Objavljeno: 17:55h

Kako izgleda provod sa prostitutkom u Amsterdamu? Da li je u ulici "crvenih fenjera" stvarno onako kako pričaju ili ima tu i malo "baronisanja"?

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Blog "Amsterdam Diaries" (https://janvanderdamm.wordpress.com) je pravo mesto na kojem možete da dobijete odgovore na sva pitanja koja vas kopkaju, a tiču se poseta čuvenim javnim kućama u holandskom gradu.

Taj sajt privlači oko 100 hiljada posetilaca mesečno, a po rečima njegovog autora "verovatno je najdetaljnije potkrepljeno istraživanje o odnosu i transakcijama prostitutke i klijenta.

foto: Printscreen janvanderdamm.wordpress.com

Osim eksplicitnih fotografija prostitutki bez prikaza njihovog lica, na blogu je opisivao i eksplicitna seksualna iskustva s profesionalkama, navodeći da su još "luđa nego što možete zamisliti".

Autor koji se predstavlja pod pseudonimom "Lange" pristao na intervju s američkim portalom Vice.

Šta možeš reći o sebi?

Dolazim iz radničke porodice, završio sam fakultet i radim dobar posao. Oženio sam se premlad i nakon toga rastao.

foto: AP

Zašto si počeo da posećuješ seks-radnice?

Ne postoji racionalno objašnjenje, nije bilo predumišljaja, planiranja, nikakvog napaljenog apetita koji je trebalo zadovoljiti. Jedne noći sam bio na plaži i sam sebi rekao "Koji ku*ac radiš sam u 8 uveče na Badnje veče?" Bio sam usred razvoda i nimalo raspoložen za Božić. Zaključio sam kako bi mi verovatno odgovaralo žensko društvo, a kad bi imala 25 godina, bila zgodna do bola i Japanka (uticaj pornografije, znam), to bi isto bilo odlično. Racionalno sam analizirao kako su male šanse da se to dogodi bez da platim za to. Uostalom, hteo sam društvo za seks - ne vezu.

foto: Reuter

Pa si otišao u Amsterdam...

Da, i bilo mi je odlično. Kao muškarac koji dobar deo te godine nije imao seks, bio je to odličan seks-izlet. Tamo sam se vraćao još nekoliko puta u sledećih šest nedelja. Kratka i oštra seksualna iskustva su bila jako lepa, ali nisu bila ono što tražim. Želio sam puno intimnije iskustvo nego seks u brojkama koje nude prozori Crvene četvrti. Odlučio sam taj dan da nekako promenim koncept. Posetio sam jedno popodne devojku Holanđanku i imao pravo "devojačko iskustvo".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.