PLASTIČNI HIRURG STVORIO SEBI SAVRŠENU ŽENU, PA JE I OŽENIO: Sve je počelo od jednog pogleda!
Muž i žena, Foto: Printscreen/Instagram

svaka čast

PLASTIČNI HIRURG STVORIO SEBI SAVRŠENU ŽENU, PA JE I OŽENIO: Sve je počelo od jednog pogleda!

- Prihvatila je sve što sam joj predložio, čak i brak - kaže David, koji je Veroniku zaprosio na njihovom prvom sastanku

Objavljeno:

Plastični hirurg napravio je savršenu ženu, a zatim je zaprosio - sve tokom njihovog prvog upoznavanja. Veronika je otišlada poseti svog sadašnjeg supruga Davida Matloka kako bi imala vaginoplastiku nakon rođenja kćeri. David joj je tada predložio da napravi takozvani ‘Wonder Woman makeover’, odnosno niz plastičnih operacija, prenosi unilad.co.uk. Od tada je napravio brazilsko podizanje zadnjice, vaginoplastiku i labioplastiku, liposukciju brade, ruku i nogu te botoks. Pre nego što je upoznala Davida, imala je tri operacije grudi.

- Prihvatila je sve što sam joj predložio, čak i brak - kaže David, koji je Veroniku zaprosio na njihovom prvom sastanku. Nakon mnogobrojnih operacija, Veronika kaže kako je ‘hodajuća reklama za suprugov posao’. David je takođe imao mnogobrojne plastične operacije, poput ubrizgavanja implantata u bicepse, tricepse, listove i pločice, kako bi dobio svoj željeni izgled.

- Samo sam hteo da svoje telo dovedem do izgleda koji s vežbama i dijetama ne mogu postići, objašnjava David. Iako je David ohrabrivao i podsticao Veroniku na brojne operacije, ona tvrdi kako ju je on voleo i pre svih operacija. - Znam da me David voli jer kada sam ušla u njegov ured imala sam desetak kilograma više, a on je rekao da je to bila ljubav na prvi pogled, kaže Veronika.

Bonus video:

00:38

GOCA TRŽAN I RAŠA SE VENČALI U CEKVI: Pred Bogom se zarekli na večnu ljubav

(Espreso / Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.