PRIZNAO MI JE DA JE MALO NASTRAN, PREDLOŽIO JE ZAMENU SA BRATOM! Influenserka opisala veče koje neće zaboraviti!
Katalina de Paolo, Foto: Lavoz.com.ar printscreen

ŠOKANTNO!

PRIZNAO MI JE DA JE MALO NASTRAN, PREDLOŽIO JE ZAMENU SA BRATOM! Influenserka opisala veče koje neće zaboraviti!

Mislila je da ga poznaje bolje od drugih

Objavljeno:

Katalina de Paolo (32), influenserka i majka dvoje dece iz argentinskog grada Mendoze, otkrila je na društvenim mrežama kada je saznala da je njen suprug “malo čudan” i da mu ona možda neće biti dovoljna u životu.

Ova žena savremenih shvatanja istakla je u jednom od poslednjih postova koje su preneli mnogi tamošnji portali, da je veče koje joj je promenilo brak, ali i život bilo ono kad ju je suprug umalo nagovorio da spava s njegovim rođenim bratom, a da u zamenu i on “proba” njegovu suprugu.

Katalina je te večeri jedva ostala pribrana, ali je od tada odnos sa mužem bitno drugačiji.

– Bili su nam kući njegov brat i žena, pa smo posle 5-6 pića počeli da plešemo i provodimo se po kući. Muž i ja imali smo te 2015. godine samo jedno dete koje je bilo kući kod mojih. Iznenada mi je šapnuo da bi voleo da sa bratom zameni žene. Počela sam da se smejem misleći da se šali i nastavila sam da plešem. Ipak, bio je uporan. Na kraju mi je prišao i njegov brat priznavši da bi voleo to da uradi, kao i da su njih dvojica radili slične stvari pre desetak godina, kada ih još nisam poznavala. Ostala sam onako pijana u šoku. Odbila sam tu pomisao, ali nisam želela da i sebi, a i njima kvarim veče – napisala je Katalina.

Narednog dana popričala je malo ozbiljnije sa suprugom.

– Priznao mi je da je malo nastran i da voli odnose sa više ljudi istovremeno. Nisam to znala, nikad mi nije pričao o tim avanturama iz prošlosti. Nije ih imao puno, možda 2-3, ali što se mene tiče i previše. Mislila sam da ćemo se razvesti jer se to kosilo sa mojim poimanjem braka i ljubavi. Od te večeri kad mi je predložio zamenu sa bratom odnos nam se malo pokvario, ali sve dok tu stranu njegove ličnosti nisam u potpunosti prihvatila – istakla je Katalina.

Našla je kompromisno rešenje za oboje.

– Obećala sam mu da ćemo jednom zajedno otići na neku od ‘grupnih’ zabava, kao i da ćemo svoj seksualni život obogatiti na raznorazne načine, ali nikad u kuću nećemo nikoga dovoditi. Što se tiče prvog obećanja, jednom smo bili na takvoj žurci 2017. godine. Nisam se provela, a ni on, jer je shvatio da je sa mnom upoznao novog sebe. Što se tiče drugog obećanja, u našoj sobi se svašta nešto dešava i nikad nam nije dosadno, ali sve je u granicama naše kuće – zaključila je Katalina de Paolo.

Što se muževljevog brata tiče, odnos se nije bitnije promenio.

– Nikada jedno drugom nismo bili privlačni, a i on voli svoju ženu. Lepo se slažemo – napisala je Katalina.

Bonus video:

00:32

Espreso eksperiment: koji sladoled je otporniji na sunce?

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.