DA SE NAJEŽIŠ: Trudnica ubeđena da joj je POKOJNI otac spasao život, izbegla lančani sudar zbog JASNOG SIGNALA!
Kim, Foto: Printscreen/TikTok

ISPOVEST

DA SE NAJEŽIŠ: Trudnica ubeđena da joj je POKOJNI otac spasao život, izbegla lančani sudar zbog JASNOG SIGNALA!

Svakog drugog vikenda sa bratom ide do groblja gde je otac sahranjen, a potom drugi deo dana zajedno provode u njegovoj brvnari

Objavljeno:

Britanka po imenu Kim objavila je na TikToku video koji je u kratkom roku postao viralan i na kojem objašnjava kako joj je pokojni otac navodno spasao život na putu.

Kim je bila u 36 nedelji trudnoće kada je upravljala vozilom koje se umalo i u punoj brzini sudarilo sa drugim. Da se to dogodilo, Kim je ubeđena da ga ne bi preživela.

– Otkako je tata umro, s vremena na vreme dobijam jasne signale za neke stvari u životu. Bila sam u kolima kada sam osetila miris parfema svog oca koji je 10 godina pre toga umro. Naježila sam se. Potom sam naišla na deo puta koji se račva. On je uvek išao levim putem, a ja sam sad morala da idem desnim. U poslednjem trenutku sam se setila toga i krenula sam njegovim putem iako mi nije odgovarao. Uveče sam čula da je baš u to vreme, minut kasnije bio lančani sudar na drugom putu kojim sam planirala da idem. Tata me je spasao, u to sam sigurna, jer, otkud miris njegovog parfema odjednom u kolima – zapitala se Kim koja se nedelju dana kasnije porodila.

Dodala je i da svakog drugog vikenda sa bratom ide do groblja gde je otac sahranjen, a potom drugi deo dana zajedno provode u njegovoj brvnari.

– Odrekao se svega da bi meni i bratu bilo lepše detinjstvo i odrastanje. Sav novac koji je imao davao je na nas. Zato ga se sećamo i na ovaj način i on to, sigurna sam, zna – istakla je Kim.

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.