LJUBAV JE SLEPA! UPOZNALI SU SE KAD JE ON IMAO 19, ONA 58! Ceo svet se pitao kakav im je se*s, dali su ŠOK odgovor
Ilustracija, Foto: Profimedia

ljubav

LJUBAV JE SLEPA! UPOZNALI SU SE KAD JE ON IMAO 19, ONA 58! Ceo svet se pitao kakav im je se*s, dali su ŠOK odgovor

- Džonatan je ljubav mog života, nije me briga šta drugi misle - kaže Pem

Objavljeno:

Pem Šastin (60) iz Oklahome već dve godine je u ljubavnoj vezi sa Džonatanom (21). Upoznali su se preko aplikacije za zabavljanje kada je ona imala 58, a on 19 godina. Zaljubljeni par često nailazi na ružne komentare, ali uprkos tome, tvrde kako ništa neće moći da ih razdvoji.

Kako je Pem rekla, njihovi intimni odnosi su fantastični i ne može da veruje da su joj prijateljice sa kojima se družila više od 30 godina okrenule leđa jer je sa mlađim muškarcem.

- Džonatan je ljubav mog života, nije me briga šta drugi misle - kaže Pem.

- Još u tridesetim su počeli da mi se dopadaju mlađi muškarci. Jednom sam u prolazu čula kako druge žene komentarišu da smo odvratni. Ta situacija me prilično uzrujala, ali oboje smo bili odlučni da ignorišemo ružne komentare i poglede.

Kada su se upoznali, Džonatan je priznao Pem koliko godina ima.

- Bila sam prilično šokirana, jer sam ja toliko starija od njega, a u tom trenutku sam već bila baka. Moje kćerke su uveliko bile u svojim tridesetim godinama - priseća se Pem.

U to vreme Džonatan je živeo u Minesoti, pa su se prvo viđali putem video-poziva, a nedelju dana kasnije on je doputovao kod Pem u Oklahomu.

- Kada sam ga videla, izgledao je još bolje nego na slikama. Potrčali smo jedno drugome u zagrljaj i počeli smo strastveno da se ljubimo. Bila je to ljubav na prvi pogled. Možda je mlađi, ali ima puno iskustva - ističe Pem.

Posle nedelju dana druženja, Pem je preklinjala Džonatana da ne odlazi kući i on je pristao. Uselio se kod nje, a već iduće nedelje upoznao je i njene kćerke koje su blagoslovile vezu, baš kao i njegovi roditelji, koji su po godinama bliski Pem.

Oni su već znali da on oduvek voli starije žene i nisu bili iznenađeni.

U maju 2018. godine, Džonatan je zaprosio Pem, koja je tada rekla da ne može biti srećnija.

Bonus video:

03:38

AKO ŽENA MOŽE DA VODI DRŽAVU, ŠTO NE BI MOGLA DA VOZI TRAMVAJ?! Upoznajte NEVENU, prelepu vozačicu tramvaja

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.