BARBARA JE PROŠLA PAKAO, ĆERKA (13) JOJ JE UMRLA OD TUMORA NA MOZGU: Onda se desilo neviđeno čudo! (VIDEO)
Žena, Foto: Profimedia

šok za nju

BARBARA JE PROŠLA PAKAO, ĆERKA (13) JOJ JE UMRLA OD TUMORA NA MOZGU: Onda se desilo neviđeno čudo! (VIDEO)

Naime, Barbara Higins imala je jako želju da rodi dete, nakon što je njena trinaestogodišnja ćerka umrla od tumora na mozgu

Objavljeno:

Barbara Higins podelila je svoju dirljivu ispovest i otkrila kroz kakvu je traumu prošla usled mukotrpne borbe da ostvari potomstvo. Njenu priču vam prenosimo u celosti.

Naime, Barbara Higins imala je jako želju da rodi dete, nakon što je njena trinaestogodišnja ćerka umrla od tumora na mozgu.

Pet godina nakog velikog gubitka, Barbara se podvrgla vantelesnoj opodnji, sa jednim ciljom – da sebi rodi utehu.

20. marta 2021. godine rodila je zdravog dečaka kojem je dala ime Džek.

– Pobedili smo uprkos svim lošim prognozama. Tako sam ponosan na nju, jer ona je pravi vojnik. Sama se borila za ovo – rekao je njen muž Keni (65).

– Počela sam da sanjam te čudne snove o drugom detetu, maloj bebi i rekla sam samoj sebi da je to ludilo – istakla je Barbara na početku.

Ipak, Barbara nije mogla da se reši te ideje. Jednostavno je samo razmišljala o tome da rodi sebi još jedno dete i to je povezala sa tugovanjem. Shvatila je da će ta trudnoća biti njen spas. Našla je klinku za vantelesnu oplodnju u Bostonu i započela proces.

Trudnoća je prošla glatko jer se Barbara bavi dizanjem tegova i već je bila u formi.

Ona sama kaže da nikad nije ni pomislila da odustane od trudnoće zbog godina.

– Niko ne može sa sigurnošću da zna da će videti kako njegovo dete odrasta. Ko zna šta se sve sa nama može da dogodi! U ovome smo samo moj muž i ja i naša beba. Za sada nam ide dobro. Ko zna kako će biti za 10 godina, ali ko zna kako će biti i za 10 dana? To je nešto što se ne može planirati. Ali niko ne može da kaže da Džek neće biti srećan samo zato što sam ja starija žena – rekla je Barbara.

Bonus video:

01:27

NAJBOLJE VAKCINE ZA TRUDNICE

(Espreso / Today)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.