OSETIO JE GOLO TELO ŽENE U MRAKU, PA JE POMISLIO DA GA ŽENA ZADOVOLJAVA: Kada je upalio svetlo PREPAO SE!
ilustracija, Foto: Profimedia

strašno!

OSETIO JE GOLO TELO ŽENE U MRAKU, PA JE POMISLIO DA GA ŽENA ZADOVOLJAVA: Kada je upalio svetlo PREPAO SE!

On je odmah otrčao u sobu kod svoje supruge, rekao joj šta se dogodilo, nakon čega je ona pozvala policiju

Objavljeno:

Mari Le Mar (38) iz Bakingemšira, nakon preteranog alkoholisanja u noći između 15. i 16. marta prošle godine, ušunjala se u krevet oženjenom muškarcu koji je zbog glasnog hrkanja spavao u odvojenoj sobi od supruge, a tom prilikom oralno ga je zadovoljila i pokušala da ga natera na s*ksualni odnos.

Ona je osuđena na tri i po godine zatvora zbog niza krivičnih dela s*ksualnog uznemiravanja, kao i nasilnog ponašanja i napada na policajce.

Kako navodi tužilac, muškarac je te noći osetio da mu je neko ušao u sobu i da mu dodiruje genitalije, a potom da ga i “navlači na sebe”.

Mislio je verovatno da je u pitanju njegova supruga, ali kada je Mari Le Mar usled pijanstva pala sa kreveta, muškarac je upalio svetlo i ostao šokiran jer mu se u krevet ušunjala nepoznata žena, prenosi Metro.

On je odmah otrčao u sobu kod svoje supruge, rekao joj šta se dogodilo, nakon čega je ona pozvala policiju.

Pre nego što su policajci stigli, Mari Le Mar je pretila supruzi žrtve da će joj izbiti zube jer je pozvala policiju, a kada su organi reda intervenisali, ona se žestoko opirala hapšenju, da bi u jednom momentu nogom udarila policajca.

Tokom sudskog ispitianja Le Mar je rekla da ne može da se seti tog događaja, ali je kasnije priznala optužbe za navođenje na s*ksualne aktivnosti protiv volje žrtve.

Njen advokat Derek Džonson rekao je da je Le Mar imala vrlo težak život i da nikada ranije nije počinila ništa slično.

– Ona nema s*ksualnu privlačnost prema tom muškarcu, niti može da objasni zašto je to učinila. Ima 38 godina, nije nikakav s*ksualni predator i nikada nije počinila ništa slično. Verovatno je u pitanju posledica uzimanja alkohola, kao kombinaciju sa lekovima koje koristi – naveo je Džonson.

U završnoj reči sudija Rokford je rekao da “s*ksualni prestupi počinjeni nad muškarcima ništa nisu manje ozbiljni od istih prestupa počinjenih nad ženama i da je taj akt rodno neutralan”.

Le Mar je osuđena na tri i po godine zatvora.

Bonus video:

03:01

ESPRESO ANKETA: Šta Beograd misli o Evroviziji i ovogodišnjem pobedniku!

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.